Minden ami Sopron

2024. 03. 02. szombat

Lujza

SOPRON
Borult

Sport

Jól szerepeltek szinkronúszóink

A Magyar Szinkronúszó Szövetség áprilisban rendezte meg a Magyar Szinkronúszó Országos Bajnokságot a Duna Arénában Budapesten, melyen a SYNCHRO Sopron SE 5 versenyszámban állt rajthoz gyerek korosztályban.

rbt

Szólóban, duóban, csapatban, kombinációs kűrben és előírt kötelező versenyszámokban szerepeltek.

A versenyen való indulás célja a hazai és nemzetközi mezőnybe való bekerülés volt, mivel a versenyen külföldiek is indulhattak. A hatalmas élmény és tapasztalatszerzés mellett szép eredmények is születtek.

Kötelezőkben a közel száz indulóból Schiffer Lotti 23. helye és magas pontszáma a szóló pontszámát is, ahol 5.helyen végzett, és a duójukat Orbán Rebekával is emelte, melyen B kategóriában így sikerült az 1.helyet megszerezniük. Csapatban Lotti és Rebeka mellett Horváth Blankával és Petri Emíliával indultak B kategóriában az 1. helyezésért. Kombinációs kűrben, melyben az indulók között lehetettek 13-14 évesek is, Bóna Sára szólózott, Kovács Fruzsina és Nagy-Máthé Bíborka pedig a csapat létszámot erősítette, végül a 3.helyen végeztek.

A soproni szinkronúszók a legfiatalabb korosztályban minden versenyszámban rajthoz állva eredményeket is felmutatva újra beírták magukat a szinkronúszók történetébe.

IMG_20220403_101019 (Large)

IMG_20220403_140534 (Large)

MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Ön szokott heti rendszerességgel futni?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
loading