Minden ami Sopron

2022. 11. 28. hétfő

Stefánia

SOPRON
Borult

Sport

Hosszabbított Sopronban a klasszis kosaras

A törökországi elképesztő bravúr után újabb jó hírrel szolgált szurkolóinak a Sopron Basket.

jeca_20182019

Sajtóanyag, Sopron Basket

Fontos mozaik került a helyére az elmúlt napokban! Hosszas egyeztetéseket, tárgyalássorozatokat követően örömmel jelentjük be, hogy csapatunk népszerű centere, az idei szezonra hazatért Jelena Milovanovic, újabb egy évre kötelezte el magát klubunkhoz!

Az utolsó kérdőjelek az isztambuli utazás előestéjén egyenesedtek ki, amikor ügyvezetőnk, Török Zoltán megkereste Jecát, és végül megegyeztek minden nyitott kérdésben. A Fener elleni mérkőzést megelőző kedden este, már Isztambulban, a szerződés aláírására is sor került.

A többit már tudjuk.

A 2009-es FINAL4-ba jutás egyik emblematikus figurája – aki pár hónapja elsőként kapott tőlünk hosszabbítási ajánlatot – egy újabb csoda kapujába lépett társaival, miután szerdán Isztambulban kiegyenlítettünk a török Fenerbahce otthonában. Jeca kiváló játéka is kellett az elképesztő bravúrhoz. Így március 14-én, szerdán 18 órakor a Novomatic Arénában valóra válthatjuk a négyes döntős álmainkat.

Soproni szíve, kimagasló képességei mellett az sem mellékes, hogy Jeca nagyon fiatalon nőtte ki magát klubunknál az európai női kosárlabdázás egyik klasszisává, így honi nevelésű státuszúnak számít a magyar bajnokságban.

Az Európa-bajnok és Olimpiai bronzérmes játékos a hatodik szezonját fogja megkezdeni Sopronban!

A Fenerbahce elleni csodaszámba menő győzelem emlékezetes pillanatai:MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Ön szokott heti rendszerességgel futni?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
loading