Minden ami Sopron

2020. 07. 05. vasárnap

Sarolta, Emese

SOPRON
Borult
EURO
0

Sport

Honti Kata segítő kezet nyújt nevelőklubjának

A Sopron Basket Honti Kata, míg a Sopron KC Makinde London szerződtetését jelentette be.

Photo: Zsombor Tóth - fb.com/fototh

Euroligás női csapatunk munkáját december közepe óta több sérülés is hátráltatja, ami miatt a szakvezetés szükségesnek látta átmenetileg egy olyan játékos szerződtetését, aki az edzéseken segíteni tud a csapaton. A korlátozott lehetőségeket figyelembe véve felvették a kapcsolatot a klub ikonjával, az Olaszországban élő Honti Katával, aki korábban már dolgozott együtt a Valencia csapatánál a vezetőedzővel, Roberto Iniguezzel. Honti Kata igen mondott nevelő egyesülete hívó szavára. A szerződése elsősorban az edzésekre szól, de szükség esetén az Euroligában is bevethető lesz a népszerű kosaras. Szerződésének hossza a sérültek felépülésének függvényében alakul.

A Sopron KC a közös megegyezéssel korábban távozó Lawrence Gilbert utódját találta meg Makinde London személyében. A 23 éve, 208 centiméter magas amerikai játékos első évét tölti Európában, melyet az olasz másodosztályú Legnano csapatában kezdett meg. Ott meccsenként bő 27 percet játszva, 11,7 pontot és 5,6 lepattanót átlagolt. A sok fiatal kosarast foglalkoztató olasz klubnál azonban, tapasztaltabb játékosokat akartak igazolni és így vált szabaddá London, aki a hétvégi Körmend elleni hazai bajnokin akár már be is mutatkozhat Sopronban. • Sopron Gokart - A száguldás élménye

  Motorzúgás és hangos berregések. Messziről is hallható száguldozás. Ha nem Forma1, akkor ez csak is a Sopron Gokart lehet. Sopronban, a Győri úti Lidl mellett található ez a remek szabadidős program!

 • Futásra fel!

  Az erdő csöndjét léptek zaja járta át. Ütemesen, összhangban egymással. A ropogó avar és a földön elszórt faágak felváltott reccsenése kissé felzavarta az állatokat, de búvóhelyükről tovább szemlélték az érkezőket. Az erdő énekesei bekapcsolódtak a szimfonikus halk zajforrásokba és elfogadták az új lények érkezését. Mint minden jólnevelt látogató, ők is a kijelölt úton haladtak, néhol […]

 • Soproni tekergő!

  Ugyan márciusban kitört a karantén és megállt az élet, a sport továbbra is engedélyezett volt. Így a következő videó leforgatása egyszerűbb volt és jóval kevesebb időt vett igénybe.

 • Keretet hirdetett a Sopron Basket

  Négy távozó, két érkező, és egy 16 éves tehetség a Soproni Darazsak Akadémiáról.

 • Elmarad a soproni U20-as leány kosárlabda EB

  A Nemzetközi Kosárlabda Szövetség (FIBA) minden nyári kontinensviadalt törölt.

MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Tervez nyaralást a járvány után?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
ÉLETKÉPEK
4fok
loading