Minden ami Sopron

2020. 07. 04. szombat

Ulrik

SOPRON
Borult
EURO
0

Sport

Hatalmas győzelemmel zárta a hetet a Sopron Basket

Két rossz mérkőzés után csúcs-rangadót nyert a Sopron Basket, nem is akárhogy.

Nem túl pozitív előjelekkel várta a bajnokság legkeményebbnek ígérkező összecsapását a Sopron Basket, amely Pécsen váratlan vereségbe futott bele, majd Kurszkban is csak részsikereknek tudott örülni. A vasárnap esti mérkőzés az első negyed feléig volt izgalmas, majd meg is léptek Gáspár Dávid tanítványai. Tíz perc után már 24-13 volt az állás, ami már a második játékrészben húsz pontos differenciára hízott. A pályán minden a hazai csapat kénye-kedve szerint zajlott, a fordulásra már 48-27-nél került sor.

sopronbasket

Fotó: Tóth Zsombor

 

A második félidőben sem volt miért izgulni, hamar elkapta újra a ritmust a Sopron. Fontos volt, hogy megmaradt a húsz pont körüli különbség, de csak a negyed közepéig, onnantól már harmincra hízott. Érezhető volt, ahogy a hullámvölgy után visszatért a hazai játékosok önbizalma, mindenki ihletetten játszott. A végén már a legfiatalabbak tartották a frontot, a különbség pedig nem csökkent. A vége 89-52 lett.

Folytatás csütörtökön az olasz Schio csapata ellen a Novomatic Arénában.

 • Sopron Gokart - A száguldás élménye

  Motorzúgás és hangos berregések. Messziről is hallható száguldozás. Ha nem Forma1, akkor ez csak is a Sopron Gokart lehet. Sopronban, a Győri úti Lidl mellett található ez a remek szabadidős program!

 • Futásra fel!

  Az erdő csöndjét léptek zaja járta át. Ütemesen, összhangban egymással. A ropogó avar és a földön elszórt faágak felváltott reccsenése kissé felzavarta az állatokat, de búvóhelyükről tovább szemlélték az érkezőket. Az erdő énekesei bekapcsolódtak a szimfonikus halk zajforrásokba és elfogadták az új lények érkezését. Mint minden jólnevelt látogató, ők is a kijelölt úton haladtak, néhol […]

 • Soproni tekergő!

  Ugyan márciusban kitört a karantén és megállt az élet, a sport továbbra is engedélyezett volt. Így a következő videó leforgatása egyszerűbb volt és jóval kevesebb időt vett igénybe.

 • Keretet hirdetett a Sopron Basket

  Négy távozó, két érkező, és egy 16 éves tehetség a Soproni Darazsak Akadémiáról.

 • Elmarad a soproni U20-as leány kosárlabda EB

  A Nemzetközi Kosárlabda Szövetség (FIBA) minden nyári kontinensviadalt törölt.

MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Tervez nyaralást a járvány után?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
ÉLETKÉPEK
storno_utcabol
loading