Minden ami Sopron

2021. 10. 21. csütörtök

Orsolya

SOPRON
Borult

Sport

Győzött az SKC és az SVSE is

A férfiak játszottak szerdán, kosárban és fociban is győzelem született.

A Sopron KC férfi kosárcsapat az alsóházban az újonc DEAC gárdáját fogadta a Novomatic Arénában. Hektikusra sikeredett a mérkőzés, az elején megléptek a vendégek, majd egyenlített a Sopron, és meg is lépett, de akkor az ellenfél tudott újítani. Az első negyedet 22-23-ra nyerték a debreceniek, de a félidőben már 3-al az SKC vezetett.

A palánk tetején lévő óra rögzítése megsérült az egyik zsákolás miatt, ezért hosszabbra nyúlt a félidei szünet, ez pedig kicsit “leültette” a hazaiakat. 10-0-s szériával lépett meg a DEAC, de még időben megfogta a mérkőzést az SKC, így az utolsó tízpercre csak 2 pont fórja maradt a vendégeknek. A hangulat egyre forróbbá vált az utolsó negyedben, ebből pedig az SKC tudott jobban kijönni. A hajrára az addig rosszul játszó Parker is feléledt, és extra kosarakkal a hajrára lerázta ellenfelét a Sopron, noha még az utolsó percben is visszazárkóztak egy dobásnyira. A végeredmény:

Sopron KC – DEAC 91-84.

Részletek az SKC oldalán.

sportklubok

 

A labdarúgó NBII-es tabella utolsó helyén álló SVSE-nek is kijárt már egy győzelem, bár talán kevesen gondolták volna, hogy ez épp Szolnokon sikerül majd. Már a 9. percben megszerezték a soproniak a vezetést egy 11-esből, ám a 22. percben egyenlített a hazai csapat. A fordulás után sokáig nem változott az eredmény, a hazaiak sok lehetőséget elpuskáztak. A hajrában viszont újra villant Horváth Péter az SVSE-ből, aki győzelemhez juttatta a csapatot.

Szolnoki MÁV FC – Soproni VSE 1-2 (1-1)

Részletek a klub oldalán.

A Sopron Basket női kosárlabda csapata csütörtök este 18 órakor kezdi meg a magyar bajnoki döntőt Szekszárdon.

 

 


 • Európai sporthét rendezvények

  A Shotokan Tigrisek SE szervezésében megmozgathatjuk magunkat az elkövetkező időszakban is. Szeptember 25-én szombaton a 8. Három a Károly terepfutó verseny a Kalandpark parkolójából indul. A 10 kilométeres egyéni és váltó, 21 kilométeres egyéni és 2.7 kilométeres gyerekfutam mellett idén a Magyar Kutyás Akadályfutás Sport Egyesülettel közös szervezésben 6 kilométeres kutyás futás versenyszám is lesz. […]

 • Hetvenhét fiatal sportolót támogat a MOL Alapítvány 2021-ben

  Városunkból a MOL Tehetségtámogató Sport pályázat győztesei: Sáli Barnabás fallabdázó és Szabó Szebasztián íjász.

 • Éremeső a szinkronúszóknál

  8 éremmel tértek haza a soproni szinkronúszók a nemzetközi versenyről.

 • 100 év, 100 km

  Idén 100 éve, hogy Sopronban és környékén megtartott népszavazáson a lakosság többsége a Magyarországhoz tartozás mellett döntött.

 • Soproni harmadik hely a szinronúszó OB-n

  Sikeresen mutatkoztak be a SYNCHRO SOPRON SE versenyzői az év első szövetségi versenyén.

MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Hogy alakul 2021-ben a világjárvány?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
loading