Minden ami Sopron

2022. 07. 06. szerda

Csaba

SOPRON
Borult

Sport

Gátfutó olimpikonnal készülhetett a SFAC gátfutója Kőhalmi Alíz

Örömhír a Soproni FAC 1900 számára, hogy versenyzőjüket Kőhalmi Alízt meghívta a Magyar Atlétikai Szövetség a januártól új szakmai tartalommal meghirdetett gátfutó programjába.

Edzok es tanitvanyaik nyiregyhaza gatfuto edzotabor (Large)

Suba László vezetőedző irányításával a női gátcsoporthoz csatlakozhatott a SFAC fiatal tehetsége, akit edzője Nagy Viktória is elkísérhetett.

Csütörtökön érkeztek Nyíregyházára a versenyzők edzőikkel és rögtön birtokba is vehették az új sportkomplexumot.

Alíz beszámolója az élményeiről:

“Az első edzésünk 16:00 órakor kezdődött. Kozák Luca vezetésével melegítettünk be, majd az edzés további részét Suba László vezette, aki Luca edzője is. Összesen 8 lány kapott meghívást a gát összetartásra. Bevallom az edzés elején kicsit izgulva álltam oda a gátakhoz. A foglalkozás jó hangulatban telt el és sok új dolgot tanultunk.

A másnap délelőtti edzés 10:00 órakor kezdődött és magabiztosan, motiváltan kezdtem neki a munkának. Ez meg is látszott a teljesítményemen. Éreztem, hogy sikerült beépíteni az edzésbe az első napon tanultakat. Új gátiskola gyakorlatokat tanultunk és rengeteg nyújtó feladatot, amit innentől otthon is tudok használni a mindennapi edzéseim során.

A délutáni munkát gátak nélkül végeztük. 60 és 150 métereket futottunk, amit Suba László edző mindenkinek külön lemért. Az edzés végén egy közös nyújtással és beszélgetéssel zártuk a napot.

Hasonlóan a pénteki naphoz szombaton is 10:00 órakor kezdődött a délelőtti edzés. Egyéni bemelegítés után, közösen Suba László irányításával folytattuk a gyakorlást. Helyből ugrottunk távolt, majd kicsit messzebbről a homokba szökdeltünk. Utána megnézhettük az erősítő termet és természetesen gyakorlatokat is csináltunk ezen a helyszínen is. Az edzés után össze ült a csapat és meghallgattuk Suba László összegzését az elmúlt 3 napról.

Nagyon nagy megtiszteltetés volt itt lenni, és hogy ennyit tanulhattam Kozák Luca olimpikon edzőjétől, Suba Lászlótól.

Nagyon jól éreztem magam és nagyon örülök, hogy új embereket ismerhettem meg. Külön köszönet Nagy Viktóriának, az edzőmnek, hiszen nélküle nem élhettem volna át ezt az élményt. Köszönöm szépen hogy részt vehettem ezen a gát összetartáson.”

 • Jól szerepeltek szinkronúszóink

  A Magyar Szinkronúszó Szövetség áprilisban rendezte meg a Magyar Szinkronúszó Országos Bajnokságot a Duna Arénában Budapesten, melyen a SYNCHRO Sopron SE 5 versenyszámban állt rajthoz gyerek korosztályban.

 • Isztambulban tör győzelemre a Sopron Basket

  Péntektől-vasárnapig Isztambul ad otthont a női Euroliga négyes döntőjének, soriban a Sopron Basket csapatával.

 • Több, mint 200 karatés vonult fel

  Március 18-20. között rendezte meg Sopronban a Shotokan Tigrisek Sportegyesület a SKI Magyarországi Szövetségével közösen 3. Visegrádi 4-es edzőtáborát.

 • Soproni karate sikerek Vasváron

  2022. február 12-én rendezték meg Vasváron a XXII. Sakura Karate Kupát.

MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Ön szokott heti rendszerességgel futni?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
loading