Minden ami Sopron

2021. 02. 28. vasárnap

Elemér

SOPRON
Borult

Sport

Final Four Sopronban: csütörtök este nyilvános tájékoztató lesz

Aki első kézből szeretne informálódni a sporttörténeti eseménnyel kapcsolatban, annak érdemes elmennie.

Története során másodszor is bejutott az Euroliga legjobb 4 csapata közé a Sopron Basket, miután a negyeddöntőben 2-1-re legyőzte a török Fenerbahce együttesét. A nagy sikert pedig megkoronázta a hír, hogy a FIBA Sopront választotta ki a négyes döntő helyszínéül, így

április 20-22 között Sopronban dől el, ki kerül “Európa csúcsára”.

 

A 4 résztvevő csapat: Sopron Basket, Dynamo Kursk (orosz), UMMC Ekaterinburg (orosz), Yakin Dogu Universitesi (török). Az első napon 17 órától Kursk – Ekaterinburg, majd 20 órától Sopron Basket – Yakin Dogu Universitesi elődöntőkkel indul a torna. A szünnapot követően április 22-én szintén 17 órakor az első nap két vesztese a bronzmérkőzésen, 20 órától a két győztes az Euroliga döntőjében méri össze az erejét.

FINALFOURSOPRONBAN2

A napokban rengeteg kérdés felmerült a Final Four-al kapcsolatban, hatalmas az érdeklődés a rendezvényre. A klub tájékoztatása szerint 5 és 10 ezer közötti érdeklődővel számolnak, de a soproni csarnok kibővítve is csak 3500 embert tud befogadni, így mindenképp időben kell “lecsapni” a jegyekre.

A Sopron Basket ügyvezetője, Török Zoltán csütörtökön 19 órától tart közönségtalálkozót, ahol részletes tájékoztatást ad az április végi eseménnyel kapcsolatban. Információink szerint a kedden városunkba érkezett FIBA-delegáció elégedett a soproni tervekkel, kis módosításokkal el is fogadták azokat. A találkozó a Novomatic Aréna új termében lesz, ahová szeretettel várják az érdeklődőket. Érdemes továbbá követni a Sopron Basket Facebook oldalát is, ahol folyamatosan tájékoztatják a sportbarátokat a csapat eseményeiről.

MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Hogy alakul 2021-ben a világjárvány?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
loading