Minden ami Sopron

2019. 08. 21. szerda

Sámuel

SOPRON
Borult
EURO
0

Sport

Final Four információk

Kiderült, mikortól és hogy lehet jegyet venni a soproni női kosárlabda Euroliga négyesdöntőjére.

Sopron Basket sajtóközlemény:

Mint ismert április 12-14. között Sopron ad otthont a Női Euroliga négyes döntőjének. Tavaly magasra tettük magunknak a lécet a rendezéssel, éppen ezért kettőzött energiával vágtunk bele az újabb FINAL4 előkészületeibe, hogy idén is egy emlékezetes rendezvénnyel vívjuk ki a szakma elismerését. 

2018-ban, az azt megelőző évek rengeteg színvonalas tornájának rendezése ellenére egy teljesen ismeretlen, és óriási kihívásokat jelentő terület volt számunkra a négyes döntő megszervezése. Jól vizsgáztunk, és habár az idő ezúttal még szűkösebb, a tavaly már bizonyított stábunk, az egy évvel ezelőtt megszerzett minden tapasztalatával, idén is készen áll arra, hogy a FINAL4-ra kilátogatók elégedetten hagyják el az aréna kapuit április 14-én este.

Az erőfeszítéseink nyomán folyamatosan megújuló Novomatic Aréna ezúttal is új köntösben fog pompázni. Az átalakulás során a fő pálya és az Akadémiai Oktatóközpont terme közötti mobil fal elbontásra kerül, illetve egy mobil lelátó kerül felhúzásra. Ennek köszönhetően,

a csarnok teljes befogadóképessége 3000 főre bővül.

A már bejáratott média tribünhöz közel, az alagsorban kap helyet a média központ, közvetlenül az elegáns sajtószoba mellett. A Darázsfészek elnevezésű kistermet idén is egy 200 fő befogadására alkalmas VIP étteremmé varázsoljuk át.

image

FAN SHOP-unk is felturbózott kínálattal, egyedi, FINAL4-os ajándéktárgyakkal, többek között igényes pólókkal, hátizsákkal, poszterrel várja az érdeklődőket.

Idén is szurkolói zónák gondoskodnak majd arról, hogy tartalmasan teljen az idő a mérkőzéseken kívül is. Az Aréna nyugati oldalán a FAN ZONE 1-ben játékos feladatokkal várjuk a szurkolókat, ahol elsősorban a fiatalabb korosztály töltheti majd önfeledten az időt a mérkőzések előtt és között. A stadion felöli keleti oldalon kialakítandó FAN ZONE 2-ben is készülünk játékokkal a sörsátor nyújtotta gasztronómiai élmények kiegészítésére. Az Aréna előtti parkoló a VIP vendégeinknek lesz fenntartva, de itt lehet majd átvenni az akkreditációkat, és az előzetesen lefoglalt jegyeket is. Természetesen amennyiben lesz még szabad hely a játéknapokra, úgy azon belépőket is itt lehet megváltani.

A rendezvény teljes területére egyszeri belépésre jogosító, helyre szóló napi jegyeket bocsájtunk ki, 10.000 Ft-os egységáron. A klub azonban gondol bérleteseire, saját utánpótlás játékosaira, akik a pénteki napon a klub sportirodáján válthatják meg 10.00 és 19.00 óra között. A szombati nap a soproniaké (lakcímkártya és személyi igazolvány szükséges maximáltan 2 db belépőjegy megváltásához), akik szintén a klub sportirodáján vásárolhatnak korlátozott számban a belépőkből 10.00 és 18.00 óra között. Mindkét napra a tavalyi konstrukciók érvényesek! Ezt követően, vasárnap estétől az interneten érhetőek majd el a jegyek, de továbbra is várjuk a sportirodán azokat, akik személyesen szeretnék a belépőjegyüket megváltani.

A FINAL4 visszatér Sopronba! Várjuk Önöket is!


MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Tervez nyaralást?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
ÉLETKÉPEK
este1
loading