Minden ami Sopron

2023. 03. 28. kedd

Hajnalka

SOPRON
Borult

Sport

Európai sporthét rendezvények

A Shotokan Tigrisek SE szervezésében megmozgathatjuk magunkat az elkövetkező időszakban is.

Szeptember 25-én szombaton a 8. Három a Károly terepfutó verseny a Kalandpark parkolójából indul. A 10 kilométeres egyéni és váltó, 21 kilométeres egyéni és 2.7 kilométeres gyerekfutam mellett idén a Magyar Kutyás Akadályfutás Sport Egyesülettel közös szervezésben 6 kilométeres kutyás futás versenyszám is lesz.

A versenyről további információ a facebookon vagy a https://www.sopronitávlatok.hu oldalon található.

Szeptember 26-án vasárnap ingyenes családi túrára invitálnak mindenkit, aki szereti a természetet. 6 és 12 kilométeres táv közül lehet választani. A túrát egyénileg kell teljesíteni, de kezdők is biztonságosan végig tudnak menni a pályán, mert végig nyilakkal és jól látható táblákkal lesz jelölve az útvonal. Rengeteg ellenőrző pont lesz, ahol pecséteket kell gyűjteni. A rajt 8:00 és 10:00 óra között a Hotel Sziesztától lesz.

A rendezvényen ingyenes frissítést biztosítanak, de az elmúlt évekhez hasonlóan idén sem adnak egyszer használatos műanyag poharakat, eldobható műanyag flakonokat. A szervezők kérnek mindenkit, hogy hozzanak magukkal poharat, kulacsot amelyeket újra tudnak tölteni vagy a egyesület támogatásáért cserébe ajándékba adnak egyet.

További információ: https://www.stse.hu

Mindkét rendezvény a TESCO Ön választ, mi segítünk programjának a támogatásával jön létre.

Októberben is lesz lehetőség az egyesülettel túrázni, hiszen október 9-én szombaton a Magyar Természetjáró Szövetség által szervezett Kéktúrázás napján 2 szakaszt is az egyesület tagjai kalauzolnak. A Sárvár – Gérce 12 kilométer és a Gérce – Káld 14.1 kilométeres szakaszon találkozhatnak velük. Természetesen nem csak a túrát vezetik, hanem segítenek a le- és visszajutás megszervezésében is. Mindegyik szakaszon kötelező az előzetes regisztráció a 50 fős a maximum létszám miatt.
További információ: https://www.kekturazasnapja.hu

Természetesen a karate élet is beindult szeptemberben. Már dolgoznak egy nemzetközi edzőtáboron, és reményeik szerint novemberben ismét vendégül láthatnak majd Sopronban egy japán mestert.

MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Ön szokott heti rendszerességgel futni?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
loading