Minden ami Sopron

2021. 10. 21. csütörtök

Orsolya

SOPRON
Borult

Sport

Európai sporthét rendezvények

A Shotokan Tigrisek SE szervezésében megmozgathatjuk magunkat az elkövetkező időszakban is.

Szeptember 25-én szombaton a 8. Három a Károly terepfutó verseny a Kalandpark parkolójából indul. A 10 kilométeres egyéni és váltó, 21 kilométeres egyéni és 2.7 kilométeres gyerekfutam mellett idén a Magyar Kutyás Akadályfutás Sport Egyesülettel közös szervezésben 6 kilométeres kutyás futás versenyszám is lesz.

A versenyről további információ a facebookon vagy a https://www.sopronitávlatok.hu oldalon található.

Szeptember 26-án vasárnap ingyenes családi túrára invitálnak mindenkit, aki szereti a természetet. 6 és 12 kilométeres táv közül lehet választani. A túrát egyénileg kell teljesíteni, de kezdők is biztonságosan végig tudnak menni a pályán, mert végig nyilakkal és jól látható táblákkal lesz jelölve az útvonal. Rengeteg ellenőrző pont lesz, ahol pecséteket kell gyűjteni. A rajt 8:00 és 10:00 óra között a Hotel Sziesztától lesz.

A rendezvényen ingyenes frissítést biztosítanak, de az elmúlt évekhez hasonlóan idén sem adnak egyszer használatos műanyag poharakat, eldobható műanyag flakonokat. A szervezők kérnek mindenkit, hogy hozzanak magukkal poharat, kulacsot amelyeket újra tudnak tölteni vagy a egyesület támogatásáért cserébe ajándékba adnak egyet.

További információ: https://www.stse.hu

Mindkét rendezvény a TESCO Ön választ, mi segítünk programjának a támogatásával jön létre.

Októberben is lesz lehetőség az egyesülettel túrázni, hiszen október 9-én szombaton a Magyar Természetjáró Szövetség által szervezett Kéktúrázás napján 2 szakaszt is az egyesület tagjai kalauzolnak. A Sárvár – Gérce 12 kilométer és a Gérce – Káld 14.1 kilométeres szakaszon találkozhatnak velük. Természetesen nem csak a túrát vezetik, hanem segítenek a le- és visszajutás megszervezésében is. Mindegyik szakaszon kötelező az előzetes regisztráció a 50 fős a maximum létszám miatt.
További információ: https://www.kekturazasnapja.hu

Természetesen a karate élet is beindult szeptemberben. Már dolgoznak egy nemzetközi edzőtáboron, és reményeik szerint novemberben ismét vendégül láthatnak majd Sopronban egy japán mestert.

MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Hogy alakul 2021-ben a világjárvány?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
loading