Minden ami Sopron

2018. 10. 17. szerda

Hedvig

SOPRON
Borult
EURO
0

Sport

Euroliga: jól kezdett de kikapott a Sopron Bourgesban

Ezzel együtt is tartja magát a legjobbak között a Sopron Basket.

4 győzelemmel és 2 vereséggel a kifejezetten előkelő harmadik helyen állt a Sopron Basket a női kosárlabda Euroliga A csoportjában. Az eddig gyengén szereplő Bourges Basket fogadta szerdán a Sopront, akiknek már létszükséglet volt egy győzelem. Ennek ellenére 12 soproni ponttal indult a mérkőzés, mire felébredtek a hazaiak, onnan viszont már nagyjából tartotta a lépést a hazai csapat. Az első negyed végén 11 ponttal vezettek mieink, a félidőig pedig csak egy ponttal került közelebb a Bourges: 29-39.

bourges_sopron

Fotó: fiba.com

 

A fordulás után két büntetővel és egy kosárral növelte előnyét a Sopron, ekkor azonban a franciák rátaláltak a legjobb formájukra. Apránként közelítettek, szinte percenként csökkent az előnyünk, a negyed végére már csak 3 egységgel jártunk előrébb. Ez sem tartott sokáig, két kosárral átvette a vezetést a francia csapat, soproni oldalon nem jött ki a lépés. Ekkor a már felszabadultan játszó franciák egymás után három triplát is bevertek, amitől a Sopron teljesen szétesett. Tíz pont fölé nőtt az előny, és bár néha felcsillant a lehetőség a felzárkózásra, a franciák már kézben tartották a hajrát. A végeredmény: 76-65.

Roberto Iniguez: Az előző meccsen a második, most csak az első félidőben játszottunk. Sem a védekezésünk, sem a támadásunk nem volt rendben, nem működött. 40 percig kell koncentrálni! 

A Sopron szerencséje, hogy a múlt héten itt diadalmaskodó Prága váratlan vereségbe futott bele hazai pályán a csoport végén álló Castors Braine-nel szemben, így a második és negyedik hely között holtversenyben áll a Sopron Basket a csoportkör felénél. Folytatás egy hét múlva Törökországban a Galatasay csapatánál, akiket itthon 17 ponttal sikerült legyőzni.


MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Ön is ellátogat majd a soproni KFC-be?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
ÉLETKÉPEK
storno_utcabol
loading