Minden ami Sopron

2021. 09. 19. vasárnap

Vilhelmina

SOPRON
Borult

Sport

Éremeső a szinkronúszóknál

8 éremmel tértek haza a soproni szinkronúszók a nemzetközi versenyről.

monor

A SYNCHRO SOPRON SE 5 versenyzője Turi Andrea edző vezetésével Monoron vett részt a XV. Delfin kupán, melyen 17 sportegyesület 350 sportolója mutathatta be gyakorlatát.

A soproniak 5 arany, és 2 ezüstérmet gyűjtöttek.

Legifjabb versenyzőként Petri Emilia kezdő gyakorlatsorban korosztályában és az összesített mezőnyben is 1. helyezett lett.

Két újrakezdő tinédzserként Szabó Napsugár és Kovács Natasa már egy magasabb nehézségű gyakorlatsorban tarolták a mezőnyt, ahol mind a korosztályos, mind az összesített mezőny 1. és 2. helyezését hozhatták el, és abszolút elismerését, és biztatását a bíróknak, hogy nagyobb kihívást is megcélozhatnak legközelebb.
Majd a mini duo, a Márkus-Zalatnay Sára-Schiffer Lotti páros remekelt hosszú kihagyás után közönség előtt és hozta el a korosztályában az aranyérmet.

 • Európai sporthét rendezvények

  A Shotokan Tigrisek SE szervezésében megmozgathatjuk magunkat az elkövetkező időszakban is. Szeptember 25-én szombaton a 8. Három a Károly terepfutó verseny a Kalandpark parkolójából indul. A 10 kilométeres egyéni és váltó, 21 kilométeres egyéni és 2.7 kilométeres gyerekfutam mellett idén a Magyar Kutyás Akadályfutás Sport Egyesülettel közös szervezésben 6 kilométeres kutyás futás versenyszám is lesz. […]

 • Hetvenhét fiatal sportolót támogat a MOL Alapítvány 2021-ben

  Városunkból a MOL Tehetségtámogató Sport pályázat győztesei: Sáli Barnabás fallabdázó és Szabó Szebasztián íjász.

 • 100 év, 100 km

  Idén 100 éve, hogy Sopronban és környékén megtartott népszavazáson a lakosság többsége a Magyarországhoz tartozás mellett döntött.

 • Soproni harmadik hely a szinronúszó OB-n

  Sikeresen mutatkoztak be a SYNCHRO SOPRON SE versenyzői az év első szövetségi versenyén.

MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Hogy alakul 2021-ben a világjárvány?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
loading