Minden ami Sopron

2019. 03. 23. szombat

Beáta

SOPRON
Borult
EURO
0

Sport

Családi túra az éj leple alatt

A rossz idő sem térítette el a lelkes soproni családokat, hogy sötétedés után bejárják a környező erdőket.

20190302csaladituraejszaka

A Shotokan Tigrisek SE szombaton tartotta éjszakai családi mini túráját. A lehűlés és a délelőtti eső ellenére 120-an vágtak neki a távnak. Rengeteg gyerek és szülő rakta fel a fejlámpát vagy fogta a kezében a zseblámpát. Az uszodától indulva 5 kilométert sétált a lelkes csoport a sötét erdőben, érintetve a sípályát, a Dalos-követ és a túra zárásaként a Sörházdombi kilátót is, ahonnan a kivilágított várost lehetett megnézni.

A túra elsődleges célja a természetjárás megszerettetése volt a gyerekekkel. A legfiatalabb korosztály számára kihívást jelent a sötét erdőben való túrázás, de ez a félelem most percek alatt elmúlott. Az időpont kiválasztásánál a szervezők figyelemmel voltak arra, hogy már sötét legyen, de az időpont megfeleljen a legkisebbeknek is. A túra végén mindenki emléklappal és egy élménnyel térhetett haza.MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Február a báli és a farsangi programok időszaka. Ön is készül hasonló rendezvényre?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...

Fatal error: Allowed memory size of 134217728 bytes exhausted (tried to allocate 589824 bytes) in /storage/web/www/allin/mindenamisopron.hu/html/wp-includes/cache.php on line 623