Minden ami Sopron

2020. 08. 13. csütörtök

Ipoly

SOPRON
Borult

Sport

Családi egészségnap és futás Tómalmon

Szombaton ünnepli a soproni Cutler Gym and Fitness az ötödik születésnapját. Ennek apropóján egy konditeremtől szokatlan rendezvényt szerveznek a szabad ég alatt. 

Egy mindenki számára teljesíthető, 5 kilométeres futásra majd egy családi egészségnapra invitálnak mindenkit augusztus első szombatjának délelőttjén.

116266825_1203181016707432_1818368788056289778_n
Program:

9:00-9:30 Regisztráció
9:30 – 11:00 Erdei futás a szárhalmi erdőben
11:00-től bemutatók, kóstolók, ugrálóvár, arcfestés a Tómalmi Strandbüfé körül

Helyszín: Tómalmi Strandbüfé

Az első 100 helyszínen regisztráló egy ajándék Cutler Shakerral és kisebb ajándékokkal, viszont minden induló egy Cutler napijeggyel lesz gazdagabb!

További információ az esemény Facebook oldalán:

  • Gáspár Dávid hosszabbított a Sopron Basket élén

  A női kosaras klub bejelentette, hogy Gáspár Dávid vezetőedzővel 2023-ig hosszabbítottak.

 • Zúzd szét a valóságot!

   “A főnököm felidegesített.” “Egyest kaptam a suliban.” “Az öcsém megette a kedvenc sütimet.” Mindannyiunknak vannak néha olyan napjai mikor elszakad a cérna. Ilyenkor mit teszünk?

 • Sopron Gokart - A száguldás élménye

  Motorzúgás és hangos berregések. Messziről is hallható száguldozás. Ha nem Forma1, akkor ez csak is a Sopron Gokart lehet. Sopronban, a Győri úti Lidl mellett található ez a remek szabadidős program!

 • Futásra fel!

  Az erdő csöndjét léptek zaja járta át. Ütemesen, összhangban egymással. A ropogó avar és a földön elszórt faágak felváltott reccsenése kissé felzavarta az állatokat, de búvóhelyükről tovább szemlélték az érkezőket. Az erdő énekesei bekapcsolódtak a szimfonikus halk zajforrásokba és elfogadták az új lények érkezését. Mint minden jólnevelt látogató, ők is a kijelölt úton haladtak, néhol […]

MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Tervez nyaralást a járvány után?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
loading