Minden ami Sopron

2018. 09. 21. péntek

Máté

SOPRON
Borult
EURO
0

Sport

Brutálisan indította a Sopron Basket az Euroligát

A 2014-es Euroliga-győztes Galatasaray-t verte el a soproni klub, esélyt sem hagyva a törököknek. Videóval!

Rajt-cél győzelmet aratott a Novomatic Arénában szerda este a Sopron Basket. A Roberto Iniguez által dirigált soproni klub ragadta magához a kezdeményezést a török Galatasaray ellen, és nem is engedte át az irányítást a vendégeknek. Kőkemény védekezést mutatott be a zöld-sárga csapat, és még azt is elviselte, hogy csapatkapitánya a kispadra kényszerült, mivel már 3 faultot fújtak rá az első félidőben. Az első negyed végén már 6 ponttal, a félidőben 11-el vezettek mieink (29-18).

A fordulás után pedig egyszerűen átgázolt a Sopron a Galatasaray-on, sziporkázó játékkal örvendeztették meg a lányok a soproni publikumot. Az 54-32-ről induló utolsó tízpercben még visszazárkózott némileg a vendég csapat, de újított a Sopron és 72-55-re gyűrte le ellenfelét.

Legközelebb vasárnap 17 órakor Győrben játszik a csapat, majd jövő hét közepén Polkowicében folytatja az Euroliga-szereplést.

25620_soprongalatavege1

Sopron Basket – Galatasaray 72-55 (16-10, 13-8, 25-14, 18-23)

Roberto Iniguez (vezetőedző, Sopron Basket): Jól játszottunk a kellemetlen letámadás ellen, és végig koncentráltak tudtunk maradni. A szünet után volt egy extra periódusunk, és ugyan a hajrában kicsit megzavartak minket Dubljevic 5-ös posztra vitelével, de bíztunk a saját játékunkban, mely eredményre vezetett.

Forrás: www.wb-sopron.com

 

 

 MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Tervez nyaralást idén?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
ÉLETKÉPEK
este8
loading