Minden ami Sopron

2021. 12. 06. hétfő

Miklós

SOPRON
Borult

Sport

Bevált az éjszakai futás új útvonala

Mintegy 350 induló vett részt a IV. Paddy Éjszakai Futáson.

Mintegy 350 versenyző vett részt az idei soproni éjszakai futáson. A versenyt eredetileg július utolsó szombatján rendezték volna meg, de az időjárási viszontagságok miatt egy hetet halasztani kellett.

Már a közös bemelegítés is alaposan megmozgatta a résztvevőket, akik négy kategóriában rajtoltak el a soproni Erzsébet-kertben. A legtöbb nevező az 5.3 km-es távot választotta, de majdnem ilyen népszerű volt a 10 km-es verseny, ami az Alpokalja terepkirály sorozat része is volt egyben. A legkitartóbb futók 16 és 21 km-en keresztül rótták a köröket a városban. A versenyzők idén a Deák-téren, a Várkerületen és a Tűztorony alatt is átfutottak, és többen is kiemelték, hogy nagyon tetszett nekik az új útvonal.

paddy-ejszakaifutas 3

Fotó: Sopronmédia

- Nagyon elégedettek vagyunk, hogy ilyen sokan eljöttek, annak ellenére, hogy egy hetet kellett tolni az eseményen. Ezt a résztvevőknek szeretnénk külön is megköszönni – emelte ki Dunaveczky András szervező, aki hozzátette, hogy a helyszínen is több tucat sportoló jelentkezett.
A szervezők külön köszönik a rendőrség, a polgárőrség és az önkéntesek odaadó munkáját, akik mind a verseny sikeréért tevékenykedtek és már most elkezdték kiértékelni az eseményt, illetve készülnek az 5. Paddy Éjszakai Futásra.MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Hogy alakul 2021-ben a világjárvány?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
loading