Minden ami Sopron

2020. 09. 22. kedd

Móric

SOPRON
Borult

Sport

Belecsaptak a munkába élvonalbeli kosarasaink

A magyar bajnok és Euroliga ezüstérmes Sopron Basket hölgyei, és a Sopron KC férfi csapata is elkezdte a felkészülést.

Az utánpótlás csapatok után után élvonalbeli felnőtt női és férfi csapataink is birtokba vették a Novomatic Arénát, hogy megkezdjék a felkészülést a 2018/2019-es szezonra.

Forrás: www.wb-sopron.com

Forrás: www.wb-sopron.com

A Sopron Basket orvosi vizsgálatokkal, terheléses felmérésekkel, és a két edzés mellett egy média nappal nyitott, melynek keretében a sajtó képviselői riportokat készíthettek a játékosokkal és a szakmai stábbal, illetve betekintést nyerhettek a klub mindennapjaiba.

Török Zoltán ügyvezető, Roberto Iniguez vezetőedző és a csapat-kapitány Fegyverneky Zsófia egyaránt arról beszélt, hogy továbbra is a kemény munkában hisznek. Nem eredményekben, számokban gondolkodnak, hanem arra koncentrálnak, hogy minden nap a legjobbjukat nyújtsák. “Remélem hasonló érzésekkel fejezhetjük be az idei szezont is, mint a tavalyit!” – zárta gondolatait Fegyverneky Zsófia az impozáns sajtószobában elhangzott beszélgetés során.

Forrás: www.wb-sopron.com

Forrás: www.wb-sopron.com

A csapat augusztus 29-én kezdi meg a felkészülési mérkőzések sorozatát. Ezen a szerdai napon a szlovák Pöstény látogat Sopronba, majd a Krasznai Ferenc Emlékmérkőzés keretében a megyei rivális Győr ellen lépnek pályára szeptember 1-én, szombaton. Azt követően az októberi rajtig már nem láthatják a szurkolók a lányokat hazai környezetben.

Részletek

A Sopron KC alakulatánál nyolc játékosnak vezényelt edzést a vezetőedző, Sabáli Balázs, aki mellett Pojbics Szabolcs ügyvezető és Sterbenz László szakmai igazgató köszöntötte a kosarasokat. A nyolcas magyar mag között volt a három új igazolás, Farkas Attila, Supola Zoltán és Molnár Marcell. A stáb új tagjai is belecsaptak a soproni munkába. A MAFC-tól érkezett Bors Miklós másodedzőként, Tóth Norbert pedig a rehabilitáció terén segíti a csapatot.

Forrás: www.sakc.hu

Forrás: www.sakc.hu

A játékosok a Novomatic Aréna újraparkettázott kistermében, Horváth Szabolcs erőnléti edző és Tóth Norbert irányításával indították az edzést. A szokásos méréseket követően erősítő és nyújtó program szerepelt az első összetartáson.

Az idegenlégiósokat szeptember elejére várják, majd szeptember 8. és 22. között hat edzőmérkőzés szerepel a tervek között. Ezek pontos menetrendje még szervezés alatt áll.

RészletekMIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Elutazott valahova pihenni a nyáron?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
loading