Minden ami Sopron

2020. 08. 14. péntek

Marcell

SOPRON
Borult

Sport

Bekő: Új alapokra kell helyezni a soproni futballt

Újabb vereségével a tönk szélére jutott az SVSE az NBII-ben.

Vasárnap hazai pályán fogadta a Soproni VSE a Soroksár SC-t. Az első félidőben még felváltva indította a támadásokat mindkét fél, de sikertelenül. A fordulás után viszont alig tíz perc kellett a vendégeknek a gólszerzéshez: 0-1. A maradék bő fél órában már nem módosult az állás, ezzel pedig újabb 3 pontot vittek el Sopronból.

További részletek a www.svse.hu oldalon.

Mestermérleg:

Bekő Balázs: – Ki kell mondani, hogy ez a lift, ez bizony leért… A jövőt kell építeni, nagyon sajnálom a szurkolókat, de egyet tudok ígérni, hogy a szezon hátralévő részét becsülettel befejezzük. Teljesen új alapokra kell helyezni a soproni futballt, és cselekedni kell, mert ha nem, akkor a legrosszabb is bekövetkezhet.
 
Lipcsei Péter: – A legfontosabb, hogy győztünk, és nem kaptunk gólt. A Sopron jól játszott, küzdött, harcolt, nem is értem, hogyan állnak az utolsó helyen a tabellán. • Gáspár Dávid hosszabbított a Sopron Basket élén

  A női kosaras klub bejelentette, hogy Gáspár Dávid vezetőedzővel 2023-ig hosszabbítottak.

 • Családi egészségnap és futás Tómalmon

  Szombaton ünnepli a soproni Cutler Gym and Fitness az ötödik születésnapját. Ennek apropóján egy konditeremtől szokatlan rendezvényt szerveznek a szabad ég alatt. 

 • Zúzd szét a valóságot!

   “A főnököm felidegesített.” “Egyest kaptam a suliban.” “Az öcsém megette a kedvenc sütimet.” Mindannyiunknak vannak néha olyan napjai mikor elszakad a cérna. Ilyenkor mit teszünk?

 • Sopron Gokart - A száguldás élménye

  Motorzúgás és hangos berregések. Messziről is hallható száguldozás. Ha nem Forma1, akkor ez csak is a Sopron Gokart lehet. Sopronban, a Győri úti Lidl mellett található ez a remek szabadidős program!

 • Futásra fel!

  Az erdő csöndjét léptek zaja járta át. Ütemesen, összhangban egymással. A ropogó avar és a földön elszórt faágak felváltott reccsenése kissé felzavarta az állatokat, de búvóhelyükről tovább szemlélték az érkezőket. Az erdő énekesei bekapcsolódtak a szimfonikus halk zajforrásokba és elfogadták az új lények érkezését. Mint minden jólnevelt látogató, ők is a kijelölt úton haladtak, néhol […]

MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Tervez nyaralást a járvány után?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
loading