Minden ami Sopron

2020. 08. 06. csütörtök

Berta

SOPRON
Borult

Sport

Babos Timi újra Grand Slamet nyert

Párosban ezúttal simán nyertek a döntőben az Australian Openen. Timi az első magyar felnőtt játékos aki már három Grand Slam győzelemnél jár.

Forrás: www.babostimea.hu

Forrás: www.babostimea.hu

A Babos Tímea – Kristina Mladenovic páros Hszie Szu-vej és Barbora Strýcová ellen léptek pályára az Australian Open döntőjében. Az egy és negyedórás küzdelemben végül 6:2, 6:1-el simán legyőzték az első helyen kiemelt tajvani és cseh párost.

Babos Tímea az első magyar felnőtt játékos, aki már három Grand Slamet megnyert, ráadásul a juniorok között is begyűjtött már három elsőséget. Külön kiemelendő, hogy most elször szettveszteség nélkül nyerték meg a döntőt, ráadásul mostani párjával más másodjára jutottak el az Australian Open csúcsára.

 

További részletek a www.babostimea.hu oldalon.

 

 • Családi egészségnap és futás Tómalmon

  Szombaton ünnepli a soproni Cutler Gym and Fitness az ötödik születésnapját. Ennek apropóján egy konditeremtől szokatlan rendezvényt szerveznek a szabad ég alatt. 

 • Zúzd szét a valóságot!

   “A főnököm felidegesített.” “Egyest kaptam a suliban.” “Az öcsém megette a kedvenc sütimet.” Mindannyiunknak vannak néha olyan napjai mikor elszakad a cérna. Ilyenkor mit teszünk? Lecsúszik egy-két tábla csoki, összeveszünk azokkal akik nem is tehetnek a problémáinkról, vagy otthon széttörjük az összes tányérunk, vagy egy baseballütővel szétverjük a szobánkat.

 • Sopron Gokart - A száguldás élménye

  Motorzúgás és hangos berregések. Messziről is hallható száguldozás. Ha nem Forma1, akkor ez csak is a Sopron Gokart lehet. Sopronban, a Győri úti Lidl mellett található ez a remek szabadidős program!

 • Futásra fel!

  Az erdő csöndjét léptek zaja járta át. Ütemesen, összhangban egymással. A ropogó avar és a földön elszórt faágak felváltott reccsenése kissé felzavarta az állatokat, de búvóhelyükről tovább szemlélték az érkezőket. Az erdő énekesei bekapcsolódtak a szimfonikus halk zajforrásokba és elfogadták az új lények érkezését. Mint minden jólnevelt látogató, ők is a kijelölt úton haladtak, néhol […]

 • Soproni tekergő!

  Ugyan márciusban kitört a karantén és megállt az élet, a sport továbbra is engedélyezett volt. Így a következő videó leforgatása egyszerűbb volt és jóval kevesebb időt vett igénybe.

MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Tervez nyaralást a járvány után?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
loading