Minden ami Sopron

2021. 04. 12. hétfő

Gyula

SOPRON
Borult

Sport

Babos Timi, Hosszú Katinka, vagy Márton Anita?

Kínában már nem, de az Év Női Sportolója szavazáson továbbra is versenyben van Babos Timi.

babos

Kínában a negyeddöntőben búcsúzott a soproni teniszező a negyedik helyen kiemelt román Begu-tól. A mérkőzés 1 óra 56 percig tartott Sencsenben.

SHENZHEN OPEN (750 000 DOLLÁR, KEMÉNY PÁLYA), EGYES, NEGYEDDÖNTŐ

Irina-Camelia Begu (román, 4.)-Babos Tímea (8.) 7:5, 7:5

“Azt gondolom, hogy ez egy jó mérkőzés volt. Megvoltak a lehetőségeim, de Begu jó játékos, végül a kerekedett felül. Látjuk az edzőmmel, hogy milyen területeken kell tovább dolgoznunk és azt is látjuk, hogy mi az, ami már jó. Erre az évre az a legfőbb célom, hogy minden meccsen küzdjek és akarjak, élvezzem a játékot. Ez ma is így volt! Többször is hátrányból küzdöttem vissza Magamat. Mindenkinél vannak és lesznek érzelmek a pályán, a lényeg, hogy ki, miként kontrollálja ezeket. Nekem ez elég jól sikerült ezen a héten, így boldog lehetek. Pozitív hetet zártam” – nyilatkozta Timi a weblapján (www.babostimea.hu).

A jó teljesítmény mellett Timi annak is örülhetett, hogy az ő neve is bekerült az év sportolói szavazáson, a nők kategóriájában a végső győzelemre esélyes három sportolónő közé, melyet a mai napon hoztak nyilvánosságra. Az MSÚSZ tagjai idén 60-adszorra szavaznak az év sportolóira. A díjátadó gálát az M4 Sport fogja közvetíteni január 11-én 19:30-kor.

AZ ÉV NŐI SPORTOLÓJA DÍJ JELÖLTJEI

Babos Tímea (tenisz)
Hosszú Katinka (úszás)
Márton Anita (atlétika)MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Hogy alakul 2021-ben a világjárvány?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
loading