Minden ami Sopron

2020. 05. 28. csütörtök

Emil, Csanád

SOPRON
Borult
EURO
0

Sport

Babos Timi, Hosszú Katinka, vagy Márton Anita?

Kínában már nem, de az Év Női Sportolója szavazáson továbbra is versenyben van Babos Timi.

babos

Kínában a negyeddöntőben búcsúzott a soproni teniszező a negyedik helyen kiemelt román Begu-tól. A mérkőzés 1 óra 56 percig tartott Sencsenben.

SHENZHEN OPEN (750 000 DOLLÁR, KEMÉNY PÁLYA), EGYES, NEGYEDDÖNTŐ

Irina-Camelia Begu (román, 4.)-Babos Tímea (8.) 7:5, 7:5

“Azt gondolom, hogy ez egy jó mérkőzés volt. Megvoltak a lehetőségeim, de Begu jó játékos, végül a kerekedett felül. Látjuk az edzőmmel, hogy milyen területeken kell tovább dolgoznunk és azt is látjuk, hogy mi az, ami már jó. Erre az évre az a legfőbb célom, hogy minden meccsen küzdjek és akarjak, élvezzem a játékot. Ez ma is így volt! Többször is hátrányból küzdöttem vissza Magamat. Mindenkinél vannak és lesznek érzelmek a pályán, a lényeg, hogy ki, miként kontrollálja ezeket. Nekem ez elég jól sikerült ezen a héten, így boldog lehetek. Pozitív hetet zártam” – nyilatkozta Timi a weblapján (www.babostimea.hu).

A jó teljesítmény mellett Timi annak is örülhetett, hogy az ő neve is bekerült az év sportolói szavazáson, a nők kategóriájában a végső győzelemre esélyes három sportolónő közé, melyet a mai napon hoztak nyilvánosságra. Az MSÚSZ tagjai idén 60-adszorra szavaznak az év sportolóira. A díjátadó gálát az M4 Sport fogja közvetíteni január 11-én 19:30-kor.

AZ ÉV NŐI SPORTOLÓJA DÍJ JELÖLTJEI

Babos Tímea (tenisz)
Hosszú Katinka (úszás)
Márton Anita (atlétika)MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Bejár a munkahelyére a vészhelyzet idején?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
ÉLETKÉPEK
varoshaza
loading