Minden ami Sopron

2023. 06. 07. szerda

Róbert

SOPRON
Borult

Sport

Babos Tímea Fucsovics Mártonnal indul vegyes párosban

Az ország legjobb női és férfi teniszezője az Australian Openen már biztos közösen lép pályára.

Az Australian Open Timinek már ismerős terep, nyert már itt idén Kristina Mladenoviccal párosban, illetve Rohan Bopannával vegyes páros döntőbe jutott. Most Tímea és Márton számára ez az első közös megmérettetés lesz, de annyi Grand Slam versenyen akarnak együtt indulni, “amennyin csak tudnak”.

timea_babos_taipei_3

fotó: www.babostimea.hu

 

“Mióta teniszezem, ismerem Marcit” – mondta Timi, aki pontosan emlékszik arra, hogy az első Vidék-bajnokságon látta először “azt a nagyon tehetséges, szőke fiúcskát”.

 

Timi újra kiemelte, elsősorban ő is egyéni játékosként tekint magára, de párosban, sőt vegyes párosban érte el legkomolyabb sikereit.

 

“Tudom, hogy Marci milyen ember és milyen kiváló játékos, így számomra nem kérdés, hogy nagyon jók leszünk együtt. Az, hogy a játékunk mennyire egészíti jól ki egymást, majd kiderül, mindenesetre biztosan Marcinak is jó lesz, hogy olyan ember áll mellette, akit ismer és akiben megbízik.”

 

Az Australian Openen biztosan elindulnak együtt, a további terveikről pedig Timi azt mondta, szeretné, ha mind a négy Grand Slam-versenyen el tudnának indulni vegyes párosban.

További részletek olvashatók a www.babostimea.hu oldalon.

 


MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Ön szokott heti rendszerességgel futni?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
loading