Minden ami Sopron

2019. 12. 15. vasárnap

Valér

SOPRON
Borult
EURO
0

Sport

Az előny a Sopron KC csapatánál

Férfi kosarasaink magabiztos győzelemmel kerültek lépéselőnybe a playout párharcban a MAFC ellen.

Fotó: Wölfinger Béla

Fotó: Wölfinger Béla

A következő mérkőzés kedden lesz a fővárosban. Amennyiben ott is tudnak nyerni Sabáli Balázs tanítványai, úgy az SKC megőrzi élcsoportos tagságát. Vereség esetén május 18-án, pénteken Sopronban dől el, hogy ki búcsúzik az A csoporttól.

SKC-MAFC 90-74 (20-19, 30-16, 23-16, 17-23)
Sopron

Sopron KC: Parker 22/3, Mészáros, El-Amin 25/9, Henderson 10/6, Watkins 15 Csere: Duvnjak 4, Tóth G. 3/3. Takács 5/3, Polgárdy -, Werner -, Kántor –
MAFC: Hot 11, Fodor 9/9, McCray 10, Dukic 8, Cvetkovic 14/3 Csere: Misek 10, Lakosa 4, Katona 4, Lakits 2, Peringer -, Bordács -, Siklós –

Sabáli Balázs: “A párharc első meccse nagyon fontos, de nem szabad azt hinni, hogy nagyon jók voltunk. Voltak nagyon pozitív időszakok, de az ilyenekkel ellentétesek is. Tenisznyelven szólva az első szettet megnyertük, de a győzelemhez kettő kell, éppen ezért azt kértem a srácoktól, hogy ha kimennek az öltözőből felejtsék el ezt a meccset. A MAFC nyilván szeretne még visszajönni Sopronba, mi viszont kedden le akarjuk zárni a párharcot.”

Garai Péter: “Gratulálok a Sopronnak, egyértelműen jobb volt, de az előző két mérkőzésen történtek alapján, ez a meccs akár Budapesten is lehetett volna. Megpróbálunk tisztességgel felkészülni a keddi mérkőzésre, szeretnénk egy hét múlva visszajönni Sopronba.”

Részletek a klub weboldalán.MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Tervez nyaralást?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
ÉLETKÉPEK
este8
loading