Minden ami Sopron

2020. 08. 09. vasárnap

Emőd

SOPRON
Borult

Sport

Az előny a Sopron KC csapatánál

Férfi kosarasaink magabiztos győzelemmel kerültek lépéselőnybe a playout párharcban a MAFC ellen.

Fotó: Wölfinger Béla

Fotó: Wölfinger Béla

A következő mérkőzés kedden lesz a fővárosban. Amennyiben ott is tudnak nyerni Sabáli Balázs tanítványai, úgy az SKC megőrzi élcsoportos tagságát. Vereség esetén május 18-án, pénteken Sopronban dől el, hogy ki búcsúzik az A csoporttól.

SKC-MAFC 90-74 (20-19, 30-16, 23-16, 17-23)
Sopron

Sopron KC: Parker 22/3, Mészáros, El-Amin 25/9, Henderson 10/6, Watkins 15 Csere: Duvnjak 4, Tóth G. 3/3. Takács 5/3, Polgárdy -, Werner -, Kántor –
MAFC: Hot 11, Fodor 9/9, McCray 10, Dukic 8, Cvetkovic 14/3 Csere: Misek 10, Lakosa 4, Katona 4, Lakits 2, Peringer -, Bordács -, Siklós –

Sabáli Balázs: “A párharc első meccse nagyon fontos, de nem szabad azt hinni, hogy nagyon jók voltunk. Voltak nagyon pozitív időszakok, de az ilyenekkel ellentétesek is. Tenisznyelven szólva az első szettet megnyertük, de a győzelemhez kettő kell, éppen ezért azt kértem a srácoktól, hogy ha kimennek az öltözőből felejtsék el ezt a meccset. A MAFC nyilván szeretne még visszajönni Sopronba, mi viszont kedden le akarjuk zárni a párharcot.”

Garai Péter: “Gratulálok a Sopronnak, egyértelműen jobb volt, de az előző két mérkőzésen történtek alapján, ez a meccs akár Budapesten is lehetett volna. Megpróbálunk tisztességgel felkészülni a keddi mérkőzésre, szeretnénk egy hét múlva visszajönni Sopronba.”

Részletek a klub weboldalán. • Családi egészségnap és futás Tómalmon

  Szombaton ünnepli a soproni Cutler Gym and Fitness az ötödik születésnapját. Ennek apropóján egy konditeremtől szokatlan rendezvényt szerveznek a szabad ég alatt. 

 • Zúzd szét a valóságot!

   “A főnököm felidegesített.” “Egyest kaptam a suliban.” “Az öcsém megette a kedvenc sütimet.” Mindannyiunknak vannak néha olyan napjai mikor elszakad a cérna. Ilyenkor mit teszünk?

 • Sopron Gokart - A száguldás élménye

  Motorzúgás és hangos berregések. Messziről is hallható száguldozás. Ha nem Forma1, akkor ez csak is a Sopron Gokart lehet. Sopronban, a Győri úti Lidl mellett található ez a remek szabadidős program!

 • Futásra fel!

  Az erdő csöndjét léptek zaja járta át. Ütemesen, összhangban egymással. A ropogó avar és a földön elszórt faágak felváltott reccsenése kissé felzavarta az állatokat, de búvóhelyükről tovább szemlélték az érkezőket. Az erdő énekesei bekapcsolódtak a szimfonikus halk zajforrásokba és elfogadták az új lények érkezését. Mint minden jólnevelt látogató, ők is a kijelölt úton haladtak, néhol […]

 • Soproni tekergő!

  Ugyan márciusban kitört a karantén és megállt az élet, a sport továbbra is engedélyezett volt. Így a következő videó leforgatása egyszerűbb volt és jóval kevesebb időt vett igénybe.

MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Tervez nyaralást a járvány után?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
loading