Minden ami Sopron

2018. 10. 23. kedd

Gyöngyi

SOPRON
Borult
EURO
0

Sport

A tabella utolsó helyére csúszott az SKC

Pakson már nem játszott Autrey, és még nem játszhatott El-Amin, könnyedén nyert az Atomerőmű.

Már az első negyedben látszott, hogy nem tudja tartani védekezésben a Sopron KC a Paksot, tíz perc alatt 30 pontot kaptak, de csak 19-et sikerült dobni. A folytatásban sem álltak le a hazaiak, folyamatosan nőtt az előnyük. A félidőben 55-38 volt az állás.

A fordulás jót tett az SKC legénységének, két perc alatt sikerült megfelezni a hátrányt. Igaz, hazai időkérés után visszaállt a különbség, de a negyed végére így is 10 pontra zárkózott vissza a Sopron. Még a záró negyed elején egy triplával ijesztett a paksiakra az SKC, ám 7 pontnál közelebb nem fértek már, sőt, a hazaiak a végén megint állva hagyták a kék mezeseket.

Atomerőmű SE – Sopron KC 95-74

SKC-1-600x400_volfingerbela

Váradi Kornél (vezetőedző, SKC): – Az első negyedben védekezésben nem tudtuk lelassítani a Paks játékát, és nem tudtuk megakadályozni a második szándékú kosarait, harminc pontot kaptunk, ellenfelünk stabil előnyt szerzett. A második félidőben taktikát váltva sikerült feljönni, három labdánk is volt ahhoz, hogy öt pontra feljöjjünk, de mindháromszor eladtuk a labdát, és könnyű kosarakat kaptunk, így a Paks megérdemelten győzött.
Ezúton is szeretném megköszönni azon szurkolóink támogatását, akik ilyen messzire is elkísérték csapatunkat. Sajnálatos, hogy ismét ilyen teljesítményt nyújtottunk.

 

Forrás: sakc.hu


MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Ön is ellátogat majd a soproni KFC-be?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
ÉLETKÉPEK
varoshaza
loading