Minden ami Sopron

2020. 10. 20. kedd

Vendel

SOPRON
Borult

Sport

A szezon feléhez érkezett a Turris Se

Vereséggel zárult az első félév a soproniak számára.

3

Az újév második hónapjának idusán zajlott le az első félév utolsó mérkőzése az Extra Ligában, a fiúk a sokszoros bajnok Celldömölkkel szemben maradtak alul 0-7 arányban. Ennek ellenére a hazai szurkolók magas szintű mérkőzéseket láthattak és a hazaiak mindent megtettek a győzelemért. Tapasztalatszerzés szempontjából jelentősnek mondható ez a mérkőzés is, hiszen voltak szoros meccsek, szoros szettek.

Azonban, ami nagyobb jelentőséggel bír, az a folytatás. A következő hétvégén (február 17. és 18.) két fontos összecsapásra kerül sor, mindegyiken a győzelem a cél. Szombaton idegenben a DVTK csapata ellen küzdenek meg a fiúk, amely mérkőzés ősszel egy szoros 3-6-os vereséggel zárult.

1

Vasárnap (február 18.) hazai pályán a Szécsény csapata érkezik a délelőtt 11 órakor kezdődő rangadóra. Az első fordulóban győzelem született a soproniak javára és most is hasonló eredményeket szeretnének elérni.
Ha mindkét meccsnek pozitív a végkimenetele, nem sok kétség fér hozzá, hogy a TURRIS SE bebiztosítja helyét az Extra Ligában és nem kell többé a kieséstől tartani.

Mindenkit várnak szeretettel a Kőszegi úti sportcsarnokba február 18-án 11 órára!MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Elutazott valahova pihenni a nyáron?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
loading