Minden ami Sopron

2019. 11. 12. kedd

Jónás, Renátó

SOPRON
Borult
EURO
0

Sport

A Sopron Basket egy lépéssel közelebb az elődöntőhöz

Kedden a PEAC Pécs ellen kezdték meg a soproni kosarasok a bajnoki rájátszást.

Szombaton ért véget a bajnoki alapszakasz, melynek végén a 2. helyen végzett a Sopron Basket, így kedden már a PEAC Pécs csapata érkezett Sopronba a negyeddöntő első mérkőzésére (az egyik csapat második győzelméig tart a párharc). Jól kezdtek a hazaiak, 9-2-re meg is léptek az első percekben, tíz perc után pedig már 29-15 volt az állás. A pécsiek azonban jól küzdöttek, a folytatásban többször felzárkóztak 1 pontra is, fordítani azonban nem tudtak. A félidő előtt még ellépett 7 ponttal a Sopron (46-39).

Fordulás után pedig erőt demonstrált a zöld-sárga csapat, egy 16-2-es szériával állva hagyták a vendégeket, akiknek innen már nem is volt visszaút. Az utolsó negyedet 67-46-ról kezdték a felek, ahol még tovább nőtt a különbség, végül kerek 30 ponttal nyert a Sopron Basket: 85-55.

Kifejezetten erőltetett menet áll a Sopron előtt: pénteken már Pécsen kell pályára lépnie a csapatnak, ahol egy győzelemmel bár az elődöntőbe léphetnek a lányok, vereség esetén pedig vasárnap kellene újra Sopronban játszani.

További részletek itt.

 

 


MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Tervez nyaralást?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
ÉLETKÉPEK
este8
loading