Minden ami Sopron

2021. 09. 19. vasárnap

Vilhelmina

SOPRON
Borult

Sport

A Sopron Basket egy lépéssel közelebb az elődöntőhöz

Kedden a PEAC Pécs ellen kezdték meg a soproni kosarasok a bajnoki rájátszást.

Szombaton ért véget a bajnoki alapszakasz, melynek végén a 2. helyen végzett a Sopron Basket, így kedden már a PEAC Pécs csapata érkezett Sopronba a negyeddöntő első mérkőzésére (az egyik csapat második győzelméig tart a párharc). Jól kezdtek a hazaiak, 9-2-re meg is léptek az első percekben, tíz perc után pedig már 29-15 volt az állás. A pécsiek azonban jól küzdöttek, a folytatásban többször felzárkóztak 1 pontra is, fordítani azonban nem tudtak. A félidő előtt még ellépett 7 ponttal a Sopron (46-39).

Fordulás után pedig erőt demonstrált a zöld-sárga csapat, egy 16-2-es szériával állva hagyták a vendégeket, akiknek innen már nem is volt visszaút. Az utolsó negyedet 67-46-ról kezdték a felek, ahol még tovább nőtt a különbség, végül kerek 30 ponttal nyert a Sopron Basket: 85-55.

Kifejezetten erőltetett menet áll a Sopron előtt: pénteken már Pécsen kell pályára lépnie a csapatnak, ahol egy győzelemmel bár az elődöntőbe léphetnek a lányok, vereség esetén pedig vasárnap kellene újra Sopronban játszani.

További részletek itt.

 

 


 • Európai sporthét rendezvények

  A Shotokan Tigrisek SE szervezésében megmozgathatjuk magunkat az elkövetkező időszakban is. Szeptember 25-én szombaton a 8. Három a Károly terepfutó verseny a Kalandpark parkolójából indul. A 10 kilométeres egyéni és váltó, 21 kilométeres egyéni és 2.7 kilométeres gyerekfutam mellett idén a Magyar Kutyás Akadályfutás Sport Egyesülettel közös szervezésben 6 kilométeres kutyás futás versenyszám is lesz. […]

 • Hetvenhét fiatal sportolót támogat a MOL Alapítvány 2021-ben

  Városunkból a MOL Tehetségtámogató Sport pályázat győztesei: Sáli Barnabás fallabdázó és Szabó Szebasztián íjász.

 • Éremeső a szinkronúszóknál

  8 éremmel tértek haza a soproni szinkronúszók a nemzetközi versenyről.

 • 100 év, 100 km

  Idén 100 éve, hogy Sopronban és környékén megtartott népszavazáson a lakosság többsége a Magyarországhoz tartozás mellett döntött.

 • Soproni harmadik hely a szinronúszó OB-n

  Sikeresen mutatkoztak be a SYNCHRO SOPRON SE versenyzői az év első szövetségi versenyén.

MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Hogy alakul 2021-ben a világjárvány?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
loading