Gyümölcs nyerőgépek online kaszinó 2024

  1. Póker Kezek: Legyen fájdalmasan objektív, és az Ön számára a legőszintébb felülvizsgálat, hogy mely kaszinók, hogy tisztában legyenek.
  2. Szerencsejáték Online Lottó - Ausztrália azért is egyedülálló, mert a világ egyetlen országa, amely az egész kontinenst elfoglalja.
  3. új Kaparós Sorsjegy 2024 Karácsony: Gyakran sok különböző kérdést, hogy minden online kaszinó játék játékos gondolkodás teljes mértékben kihasználják a No deposit kaszinó honlapok bónusz ajánlatot, és mint ilyen, az alábbiakban fogsz találni a három leggyakrabban feltett kérdések mellett a választ ezekre a kérdésekre.

Mennyit ér egy kaszinó bónusz rulett 2024

Ingyenes Kaszino Játékok Letöltése
Ezek az online pokies sokkal korszerűbb típusai.
Nyerőautomata Játékok
Mehetsz például a Microgaming, a Playtech, A Playn Go vagy a NetEnt használatával.
Körülbelül ebben az időben, Stretch 4S kezdtek felbukkan gyakrabban.

Valódi pénz magyar legjobb pörgetések

Dance Party Letöltés Ingyen
A szépséget, amelynek varázsa Troy pusztulásához vezetett, a trójai falóval ellátott szimbólum követi, amely öt mérkőzésért 1250 kredit tisztességes kifizetést kínál.
Hellspin Kaszinó Részletes Leírás A Játékokról és Bónuszokról
Casinoin büszkélkedhet egy teljes Curacao Gaming License, SSL titkosítás a saját honlapján, teljes letölthető alkalmazások iPhone és Android használatra, és még kínálnak betétek Bitcoin.
Póker Stratégia

Minden ami Sopron

2024. 05. 29. Wednesday

Magdolna

SOPRON
Borult

Sport

A Jekatyerinburg nyert, a Sopront éltette a többség

Véget ért az idei női kosárlabda Euroliga, a sorozat utolsó mérkőzését az orosz gigászok ellen játszotta a Sopron Basket. Hatalmas kosárlabda-ünnepet láthattunk.

Vasárnap zárult az idei Euroliga-sorozat, méghozzá a soproni Novomatic Arénában. 17 órától a közel két éve veretlenül menetelő, ám az elődöntőben elvérző Dynamo Kursk és az Euroliga-újonc, a tavaly Európa Kupát nyerő Yakin Dogu Universitesi játszottak a bronzéremért. Nehezen ugyan, de az orosz sztárcsapat behúzta a mérkőzést 87-82-re.

image

Már negyed órával a kezdés előtt így nézett ki az aréna | fotó: fiba.com

 

A 20 órakor kezdődő döntőre zsúfolásig megtelt a kibővített aréna is, természetesen jórészt Sopron-szurkolókkal, de a UMMC Ekaterinburg is hozott magával jócskán drukkereket, akik becsülettel végig tombolták a mérkőzést 3000 hazaival szemben. Aki látta a pénteki Kursk-Ekaterinburg összecsapást, felkészülhetett arra, hogy ők teljesen más szinten kosárlabdáznak, a világ legjobb játékosai közül játszanak többen is ebben az orosz klubban, hatalmas magassági fölényben, nagy erővel és nagyon pontos támadásokkal, ráadásul jelenleg kifejezetten jó formában is pattogtattak. Már az elejétől fogva uralták a mérkőzést, de valósággal robbant az aréna, amikor pár szép kosárral és extra megmozdulással sikerült visszazárkózni. Az első negyed végére azért 22-15-ös előnybe kerültek az oroszok. Később is hasonlóan alakult a koreográfia: Ekaterinburg elhúzott, Sopron visszazárkózott. Le a kalappal a soproniak előtt, mindig volt erejük visszazárkózni. A félidő előtt soproni oldalon hullott be egy gyönyörű hármas, amivel 10 ponton belülre kerültek a vendéglátók, ám a dudaszó pillanatára nagyon messziről az oroszoknak is behullott egy, a félidei állás: 42-30.

Érezhető volt, hogy az Ekaterinburg “világválogatottja” nagyon akarja az Euroliga trófeáját, nem is vette félvállról a mérkőzést. De nem is tudott jobban meglépni, végig nyomás alatt tartotta őket a Sopron Basket. Olyannyira, hogy a rettegett “Sopron-féle védekezéssel” mindössze 11 pontot engedtek a lányok a gigászoknak a harmadik negyedben – igaz, az óriások sem engedtek minket túlzottan dobálni, de egy ponttal megnyerni egy negyedet akkor is hatalmas dolog egy ilyen csapat ellen. A záró felvonásban is sikerült ráijeszteni az oroszokra, a soproniak amerikai hátvédje ugrasztott talpra ismét háromezer embert. Viszont 56-47 után orosz percek következtek, amik el is döntötték a mérkőzést. Ez azonban nem szegte kedvét a hazaiaknak, már 3 perccel a vége előtt felállva ünnepelt a közönség. A nézőtér minden pontján örömet láthattunk: az orosz szurkolók a már biztos Euroliga-győzelmet ünnepelték, a soproni közönség pedig ezt az elképesztő magyar sikert, amivel rekordot állított fel a Sopron Basket.

26180_IMG_7325

Európa második legjobb csapata – de olyan ünneplést kapott, mintha megnyerte volna az Euroligát | fotó: Tóth Zsombor

 

A végeredmény 72-53 lett, ami miatt a Sopron csapata némileg elszomorodott, de a közönség folyamatosan tombolt, énekelt, ünnepelt, még a díjátadó után is. Különösen amikor Török Zoltán különdíjat adott át Fegyverneky Zsófiának és annak a csapatnak, amelyik szerinte a leginkább megérdemelte ezt.

Európa második legjobb csapata tehát a Sopron Basket! Elképesztő siker, gratulálunk!

 

 MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Ön szokott heti rendszerességgel futni?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
loading