Minden ami Sopron

2020. 02. 22. szombat

Gerzson

SOPRON
Borult
EURO
0

Sport

A fővárosban ügyeskedtek a soproni tornász reménységek

Két csapattal is képviseltette magát a II. korosztályban a Soproni Torna Club az országos megmérettetésen.

stckozos

18 csapat, közte 13 vidéki, nevezett a MATSZ Zsebibaba csapatbajnokságra, melyet a fővárosban rendeztek a hétvégén. A felkészülésről és a 2010/2011-es születésű soproni fiatalok szerepléséről Szűts Judit edző számolt be.

“A lányokkal augusztus óta dolgozunk együtt. Nagy volt a kihívás, hogy röpke négy hónap alatt kell felkészülni az országos bajnokságra. Úgy érzem, hogy a kemény és kitartó munka eredményeként méltán fel tudjuk venni a versenyt a többi csapattal. Ez azonban nem alakulhatott volna így a lányok szorgalmas hozzáállása, és nem utolsó sorban a szülők maximális támogatása nélkül. Rövid négy hónap alatt nagyon sokat fejlődtek, sokszor előtérbe helyezve az edzéseket az egyéb programokkal szemben is.

A hétvégi versenyen a lányaink nagyon jól szerepeltek! Mindazt, amit az elmúlt hónapokban szorgalmas munkával megtanultak, sikeresen be is mutatták, amivel nagyon elégedettek vagyunk, annak ellenére is, hogy a pontozás néhol igen szigorú volt. Ez azonban nem szomorít el minket és nagyon büszkék vagyunk a versenyen mutatott teljesítményre. Országos szinten 22 csapat indult a mezőnyben, ahol a Sopron TC “A” csapata a 14., a “B” csapata pedig a 16. helyezést érte el. Ez egyben egy összesített eredmény a tavaszi és az őszi forduló pontszámaiból.”

A versenyt az Újpest nyerte a Ferencváros és a Békéscsaba előtt.

Sopron “A” csapat

stc_a

Edzők: Szűts Judit, Brenner Erézsébet, Polgár Noémi
Orbán Rebeka, Vass Virág, Fodróczy Zsófi, Gárdonyi Jázmin, Fenyvesi Adél, Kiss Kata

Sopron “B” csapat

stc_b

Edzők: Szűts Judit, Brenner Erézsébet, Polgár Noémi
Völgyi Eliza, Fark Barbara, Lázár Luca, Henye Virág, Hercegfalvi Liza, Hámori Hanna (utóbbi nincs a képen)MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Tervez nyaralást?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
ÉLETKÉPEK
4fok
loading