Minden ami Sopron

2020. 07. 07. kedd

Appolónia

SOPRON
Borult
EURO
0

Sport

8. helyen zárta a szezont a Sopron KC

A rájátszásban a Körmend 3-0-val jutott tovább, az utolsó mérkőzésen sokáig partiban volt a Sopron.

A három győzelemig tartó bajnoki negyeddöntőben már két győzelmet szerzett a Körmend, miután hétközben Sopronban 1 ponttal győzni tudott, így egy lépésre kerültek az elődöntőtől. A péntek esti mérkőzést azonban a körmendi csarnokban is az SKC kezdte jobban, sőt, az első negyedben már tíz ponttal is vezettek Sabáli Balázs tanítványai. A 13-21-es nyitó negyed után azonban elkezdett feljavulni a Körmend, igaz, ez még így is csak arra volt elegendő, hogy tartsa a lépést a Sopronnal. A félidőben 34-35-re még az SKC járt előrébb.

Lemar1-1-600x400

Fotó: www.sakc.hu/Wölfinger Béla

 

Persze várható volt, hogy a félidőben megrázza magát a bajnoki éllovas, meg is fordították a mérkőzést és el is kezdték építeni az előnyüket. Bár az utolsó szünethez közeledve az SKC még rákapcsolt, 7 pont hátrány megmaradt a záró játékrészre. Itt viszont már teljesen elfáradt és megállt a kék csapat, a hazaiak pedig már egyre nyugodtabban tudtak játszani. A végére már nem maradt kérdés, a Körmend 3-0-s összesítéssel jutott tovább a legjobb négy közé, a Sopron KC pedig a 8. helyen befejezte az idei szezont.

Egis Körmend – Sopron KC 78-56

További részletek a soproni klub oldalán.

 


 • Sopron Gokart - A száguldás élménye

  Motorzúgás és hangos berregések. Messziről is hallható száguldozás. Ha nem Forma1, akkor ez csak is a Sopron Gokart lehet. Sopronban, a Győri úti Lidl mellett található ez a remek szabadidős program!

 • Futásra fel!

  Az erdő csöndjét léptek zaja járta át. Ütemesen, összhangban egymással. A ropogó avar és a földön elszórt faágak felváltott reccsenése kissé felzavarta az állatokat, de búvóhelyükről tovább szemlélték az érkezőket. Az erdő énekesei bekapcsolódtak a szimfonikus halk zajforrásokba és elfogadták az új lények érkezését. Mint minden jólnevelt látogató, ők is a kijelölt úton haladtak, néhol […]

 • Soproni tekergő!

  Ugyan márciusban kitört a karantén és megállt az élet, a sport továbbra is engedélyezett volt. Így a következő videó leforgatása egyszerűbb volt és jóval kevesebb időt vett igénybe.

 • Keretet hirdetett a Sopron Basket

  Négy távozó, két érkező, és egy 16 éves tehetség a Soproni Darazsak Akadémiáról.

 • Elmarad a soproni U20-as leány kosárlabda EB

  A Nemzetközi Kosárlabda Szövetség (FIBA) minden nyári kontinensviadalt törölt.

MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Tervez nyaralást a járvány után?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
ÉLETKÉPEK
este1
loading