Minden ami Sopron

2021. 09. 19. vasárnap

Vilhelmina

SOPRON
Borult

Sport

4 gólt kapott az SVSE

A Mosonmagyaróvár könnyed győzelmet szerzett a soproni stadionban.

Vasárnap rendezték a labdarúgó NB2 35. fordulóját, amin már tét nélkül játszott az SVSE, hiszen már biztosan visszaesik az NBIII-ba. A napokban már többek között a Nemzeti Sport is írt arról, hogy anyagi problémák miatt nem biztos, hogy vállalja a csapat a mérkőzést, végül mégis kiálltak.

Már a 18. percben kiállították az SVSE egyik játékosát, Kitl Krisztiánt, majd a 30. percben egy szabadrúgás svselogoután megszerezte a vezetést a Credobus Mosonmagyaróvár. A félidőig nem érkezett már gól egyik oldalról sem, utána viszont beindult a támadójáték, főleg a vendégeknél. A 63. percben már 0-2 volt az állás, majd tíz perccel később Eszlátyi második góljával már tényleg behozhatatlan hátrányba került az SVSE. Biztos ami biztos, még a 80. percben is betaláltak, de legalább egy szépítő gól behullott hazai oldalon is Szabó Viktor jóvoltából, így alakult ki a végeredmény:

Soproni VSE – Credobus Mosonmagyaróvár  1-4 (0-1).

MESTERMÉRLEG


Bekő Balázs:
 – Nehéz mit mondani… Ha a játékunkat nézzük, nem voltunk rosszabbak a Mosonmagyaróvárnál. A feszültség a mérkőzés végén az elmúlt időszakban tőlünk kívülálló okok miatt keletkezett.
Várhidi Péter: 
– Fontos három pontot szereztünk, hatodik hete veretlenek vagyunk. Elképesztően feszült mérkőzést játszottunk, kötelező volt a győzelem, és ezért volt nagyon nehéz. Szervezetten, jól futballozott a Sopron.

 


 • Európai sporthét rendezvények

  A Shotokan Tigrisek SE szervezésében megmozgathatjuk magunkat az elkövetkező időszakban is. Szeptember 25-én szombaton a 8. Három a Károly terepfutó verseny a Kalandpark parkolójából indul. A 10 kilométeres egyéni és váltó, 21 kilométeres egyéni és 2.7 kilométeres gyerekfutam mellett idén a Magyar Kutyás Akadályfutás Sport Egyesülettel közös szervezésben 6 kilométeres kutyás futás versenyszám is lesz. […]

 • Hetvenhét fiatal sportolót támogat a MOL Alapítvány 2021-ben

  Városunkból a MOL Tehetségtámogató Sport pályázat győztesei: Sáli Barnabás fallabdázó és Szabó Szebasztián íjász.

 • Éremeső a szinkronúszóknál

  8 éremmel tértek haza a soproni szinkronúszók a nemzetközi versenyről.

 • 100 év, 100 km

  Idén 100 éve, hogy Sopronban és környékén megtartott népszavazáson a lakosság többsége a Magyarországhoz tartozás mellett döntött.

 • Soproni harmadik hely a szinronúszó OB-n

  Sikeresen mutatkoztak be a SYNCHRO SOPRON SE versenyzői az év első szövetségi versenyén.

MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Hogy alakul 2021-ben a világjárvány?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
loading