Minden ami Sopron

2020. 08. 09. vasárnap

Emőd

SOPRON
Borult

Sport

Átadták az SC Sopron otthonát

Ünnepélyes keretek között csütörtökön átadásra került az SC Sopron Ágfalvi úti öltözőépülete és felújított lelátója.

70810450_2236025733173254_4645818205133078528_o

Az átadón az SC Sopron elnöke Csiszár Ákos, a Magyar Labdarúgó Szövetség képviseletében Sipos Jenő sajtószóvivő, Sopron Megyei Jogú Város képviseletében Dr. Farkas Ciprián városi tanácsnok, egyúttal polgármesterjelölt mondott ünnepi beszédet, majd Horváth Imre városplébános az ünnepély végén megáldotta az új öltözőépületet.

Az ünnepségen megjelentek a klub férfi és női felnőtt labdarúgói és a közel 600 főt számláló SC Sopron valamennyi utánpótláskorú labdarúgója.

Az öltözőépületben 6 db csapatöltöző, edzői és játékvezetői öltöző, gondnoki iroda és szertár, konditerem és rehabilitációs helyiségek segítik a megfelelő szakmai munkát, valamint a mérkőzések és az edzések ideje alatt a szabadtérből megközelíthető WC blokk is kialakításra került, továbbá az SC Sopron klubirodája is itt kapott helyet.

70153356_2236025603173267_2105690970510065664_o

Kulturált kikapcsolódási és szurkolási lehetőséget biztosít a hamarosan nyíló sportbüfé, valamint a füves pálya mellett található, felújított és székekkel ellátott, 350 férőhelyes lelátó.

Az SC Sopron valamennyi labdarúgója az ünnepség végén együtt örülhetett az Ágfalvi úti Sportpálya új öltözőépületének és felújított lelátójának!

Forrás/Fotók: SC Sopron/Tóth Zsombor • Családi egészségnap és futás Tómalmon

  Szombaton ünnepli a soproni Cutler Gym and Fitness az ötödik születésnapját. Ennek apropóján egy konditeremtől szokatlan rendezvényt szerveznek a szabad ég alatt. 

 • Zúzd szét a valóságot!

   “A főnököm felidegesített.” “Egyest kaptam a suliban.” “Az öcsém megette a kedvenc sütimet.” Mindannyiunknak vannak néha olyan napjai mikor elszakad a cérna. Ilyenkor mit teszünk?

 • Sopron Gokart - A száguldás élménye

  Motorzúgás és hangos berregések. Messziről is hallható száguldozás. Ha nem Forma1, akkor ez csak is a Sopron Gokart lehet. Sopronban, a Győri úti Lidl mellett található ez a remek szabadidős program!

 • Futásra fel!

  Az erdő csöndjét léptek zaja járta át. Ütemesen, összhangban egymással. A ropogó avar és a földön elszórt faágak felváltott reccsenése kissé felzavarta az állatokat, de búvóhelyükről tovább szemlélték az érkezőket. Az erdő énekesei bekapcsolódtak a szimfonikus halk zajforrásokba és elfogadták az új lények érkezését. Mint minden jólnevelt látogató, ők is a kijelölt úton haladtak, néhol […]

 • Soproni tekergő!

  Ugyan márciusban kitört a karantén és megállt az élet, a sport továbbra is engedélyezett volt. Így a következő videó leforgatása egyszerűbb volt és jóval kevesebb időt vett igénybe.

MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Tervez nyaralást a járvány után?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
loading