Minden ami Sopron

2021. 09. 19. vasárnap

Vilhelmina

SOPRON
Borult

Sport

100 év, 100 km

Idén 100 éve, hogy Sopronban és környékén megtartott népszavazáson a lakosság többsége a Magyarországhoz tartozás mellett döntött.

100ev100km

Ezen esemény tiszteletére hozta létre Sopron MJV Polgármesteri Hivatal Sportfelügyeleti Csoportja a 100 év 100 km elnevezésű programsorozatot, melyhez csatlakoztak a túrát vagy futást szervező soproni sportszervezetek.

A kezdeményezés lényege, hogy a résztvevőknek össze kell gyűjteniük összesen, minimum 100 kilométert részletekben, az általuk kiválasztott rendezvényeken. A gyűjtéshez szükség lesz egy kilométergyűjtő-füzetre, melyet a szervezők a regisztrációt követően díjmentesen biztosítanak. Kortól, lakhelytől függetlenül, bárki részt vehet a kezdeményezésen.

A szervezők a tervezett tavaszi sportprogramokat kiváltva, lehetőséget adnak 50 kilométer egyéni teljesítéséhez. Az 50 kilométer igazolásához elegendő egy bármilyen készülékkel rögzített (legyen az telefon, okos óra … stb.) fotó, mely tartalmazza a mozgásforma adatait (megtett táv, tevékenység időpontja – 2021. január 01 és 2021. december 31. között). Az elkészült fényképet a szervező e-mail címére (sportfelugyelet@sopron-ph.hu) kell elküldeni. A táv jóváhagyását követően, a pontgyűjtőfüzet a Sportfelügyeleten (9400 Sopron, Ferenczy János u. 2.) kerül lepecsételésre.

Azok a résztvevők, akik összegyűjtik az előírt 100 kilométert, pólót és emléklapot kapnak. Az ajándékok átvételére először a Hűség Napi Túrán és a Hűség Napi Futáson lesz lehetőség.

A programsorozat részletei megtalálhatóak a Sportfelügyelet Facebook oldalán (100 év 100 km című Facebook esemény), vagy az svszsz.hu weboldalon.

A füzetben továbbá megtalálhatóak a szervezők elérhetőségei, egyéb felmerülő kérdés esetén, Sopron MJV Polgármesteri Hivatal, Sportfelügyeleti Csoportjánál az alábbi telefonszámon vagy e-mail címen lehet érdeklődni: +36 99 515 486 , sportfelugyelet@sopron-ph.hu

 • Európai sporthét rendezvények

  A Shotokan Tigrisek SE szervezésében megmozgathatjuk magunkat az elkövetkező időszakban is. Szeptember 25-én szombaton a 8. Három a Károly terepfutó verseny a Kalandpark parkolójából indul. A 10 kilométeres egyéni és váltó, 21 kilométeres egyéni és 2.7 kilométeres gyerekfutam mellett idén a Magyar Kutyás Akadályfutás Sport Egyesülettel közös szervezésben 6 kilométeres kutyás futás versenyszám is lesz. […]

 • Hetvenhét fiatal sportolót támogat a MOL Alapítvány 2021-ben

  Városunkból a MOL Tehetségtámogató Sport pályázat győztesei: Sáli Barnabás fallabdázó és Szabó Szebasztián íjász.

 • Éremeső a szinkronúszóknál

  8 éremmel tértek haza a soproni szinkronúszók a nemzetközi versenyről.

 • Soproni harmadik hely a szinronúszó OB-n

  Sikeresen mutatkoztak be a SYNCHRO SOPRON SE versenyzői az év első szövetségi versenyén.

MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Hogy alakul 2021-ben a világjárvány?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
loading