Minden ami Sopron

2019. 07. 23. kedd

Lenke

SOPRON
Borult
EURO
0

Kultúra

VOLT – Chatbot az egyedi élményekre vágyóknak

A Magenta Vibe Chatbotnak köszönhetően új élmények tárulnak a fesztiválozók elé.

magentavibe

“A Magenta Vibe aktivitásunk nemcsak a fesztiválokat érinti, hanem az egész nyarat átszövi. A Magenta Vibe-bal ugyanis minden nap valami új, valami izgalmas, valami inspiráló éri a résztvevőket a nyáron. És hogy mindehhez eljussanak, a kezükben lévő telefon lesz a kulcs. A Magenta Vibe Chatbot (https://magentavibe.hu/) informálja és meghívja a résztvevőit olyan bulikba, ahol igazán exkluzív, nem mindennapi élménnyel gazdagodhatnak” – mondta el Szabó Béla, Telekom Márkakommunikációs igazgatója.

IMG_6276 (Large)

Ezt az egyedülálló, meglepetésekkel teli élményt viszi el a márka a Telekom VOLT Fesztiválra is, melynek a Magenta Univerzum ad majd helyet. A fesztiválozók több különböző konténerbuliban is részt vehetnek a Magenta Vibe Chatbot segítségével. A Magenta Vibe konténer lehetőséget nyújt majd arra, hogy fesztiválozó társaságok hosszabb ideig egy saját konténerrel rendelkezzenek, a Magenta Secret pedig olyan különös és meglepő élményekkel teli helyszíne lesz a Magenta Univerzumnak, ahol az oda betérők garantáltan kiléphetnek a komfortzónájukból. • Kezdődik a Tízforrás Fesztivál

  Péntektől tíz napig felpezsdül az élet a Fertő-tájon, középpontban ezúttal is Hegykő lesz.

 • Zajlik a levendulaszüret

  Bárki gyűjthet magáncélra a fertődi Esterházy-kastély levendulakertjében.

 • A kóruséneklés öröme meghódította Sopron belvárosát

  A közösségi éneklés tucatnyi formáját, műfaját vonultatta fel július 6-án a Soproni Kórusünnep, amelyet immár másodszor rendeztek meg Sopron barokk belvárosában.

 • Levendulaszüret kisdiákokkal

  A fertődi Esterházy-kastély levendulakertje idén is fogadja a Soproni Tankerület nyári táboros kisdiákjait a levendula virágzás és -szüret ideje alatt, továbbá folyamatosan múzeumpedagógiai foglalkozásokat is szervez.

MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Tervez nyaralást?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
ÉLETKÉPEK
este1
loading