Minden ami Sopron

2018. 12. 12. szerda

Gabriella

SOPRON
Borult
EURO
0

Sport

Vasárnapi sport: a Sopron Basket brutálisat védekezett, az SVSE ismét kikapott

A kosaras lányok 52 (!) ponttal verték el a pécsieket, az idegenben játszó SVSE focistái viszont újabb vereségbe szaladtak bele.

Vasárnap 18 órakor a válogatott szünet előtt utoljára lépett pályára a mostanában elég jó formában játszó Sopron Basket. A szerdai idegenbeli Euroliga-diadal után egy papíron könnyebb mérkőzés várt Fegyvernekyékre, ám a PEAC Pécs is mostanában kapta el a fonalat, idegenben kis híján elkapták a Győrt, majd nagy hátrányból felállva verték aktuális Európa Kupás ellenfelüket.

A Sopron csapatát ez picit sem érdekelte, néhány perc után állva hagyták a fekete mezeseket. Egy negyed után már tíz pontnál nagyobb volt a különbség,

a második negyedben pedig olyat védekezett a Sopron, hogy csak 4 pontot tudott termelni tíz perc alatt a baranyai csapat.

Innen már egyértelmű volt a győztes kiléte, de a második félidőben is pörgött Roberto Iniguez csapata, aki elég aktívan játszatta a soproni nevelésű fiatalokat is. A vége: 89-37!

sportklubok

 

Az SVSE labdarúgói nem hozták eddig azt a formát, amivel elégedett lenne a szakmai stáb, valamint a közönség is. Ezúttal Mosonmagyaróvárra utaztak, hátha sikerül egy győzelmet összehozni a szintén nem túl acélos házigazda ellen. Ők azonban már az első félidőben megkörnyékezték a soproni kaput, és a 31. percben Lőrinczy jól eltalált lövésével meg is szerezték a vezetést. A fordulás után igyekezett egyenlíteni az SVSE, ám támadásból nem sikerült igazán veszélyes helyzetet kialakítani, valamint szabadrúgásból és szögletből sem sikerült gólt rúgni. Így 1-0-val zárult a találkozó, nem tud ellépni az NB2 utolsó helyéről az SVSE.

Korábban: szombaton az SKC férfi kosárcsapata is pályára lépett, a nagy rivális Falcot látta vendégül. A jó első negyed után azonban leblokkolt a Sopron KC, nagy vereségbe szaladt bele a Váradi-legénység. Részletek itt.

 


MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Hogy tölti a Karácsonyt?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
ÉLETKÉPEK
varoshaza
loading