Minden ami Sopron

2019. 10. 18. péntek

Lukács

SOPRON
Borult
EURO
0

Blog

Valami gyorsat IV.

Ahogy szerintem sokaknál, a hétfő nálam is egyenlő az apokalipszissel. Ilyenkor semmire nincs idő, minden tegnapelőttre kellett volna sokszor enni is csak a laptop árnyékában lehet. A belvárosban volt dolgom, szokás szerint rohantam a gyomrom viszont jelezte ideje lenne megállni kicsit. A Színház utcában szembe jött a Seven’s Speed. Sokszor elmentem már mellette, gondoltam most belülről is megnézem.

Belépve enyhén érezhető olajszag, ami mivel gyorsétteremről van szó érthető, viszont előre jelzi, hogy ide nem salátázni járnak az emberek. Az étlap a szokásos felütéssel indul: gyros, hamburger majd jönnek az extrák. Salátát kértem és csirkeszárnyakat. Ez a kettő ebben a párosításban amúgy nem kapható, de kérésre egyből készségesen megoldották. Az utánam következő törzsvásárlók is variáltak, így már nem éreztem magam olyan rosszul, hogy csak a gond van velem. Fizetés rendeléskor, üdítővel együtt 1300 Ft.

sevensAz étel 15 percen belül elkészült, a saláta viszonylag friss volt, bár sok mindent nem tartalmazott, sok fejes saláta, némi hagyma és paradicsom, valamint pár karika uborka kapros szószban. A csirkeszárnyról nem tudok hosszasan írni, olyanok voltak, mint bármelyik boltban kapható előre bepácolt csirke.

Alapvetően amiért mentem megkaptam, gyors volt, pár órára jóllaktam és pont. Se több, se kevesebb. Lehet, ha legközelebb arra járok sétálok még pár métert.

 • Élet a burger után- Festivalfood körkép

  Itt a VOLT. Kétségkívül Sopron legjobban várt eseménye, ahol a zenei programok mellett, után, közben és helyett természetesen az embernek lehetősége van bepillantást nyerni a fesztivál kaják folyamatos evolúciójának éppen aktuális stációjába.  Ezzel a kis iránytűvel segítünk eligazodni az ízek és illatok tengerében. Ahogy a zenében is, úgy az fesztiválon kapható ételeknél is az egyik […]

 • Nem kell félni az érettségitől

  Mondták nekem mindig a nálam idősebbek, de hiába, mert féltem tőle. Most már pár éve én is átéltem, és azt mondom: nem kell félni az érettségitől.

 • Duna Döner

  Hirtelen ötlet volt. Épp a szombati bevásárlás-kocsimosás rituálét végeztük, mikor gyomrunk és a Lackner Kristóf utcai óra jelezte, hogy bizony már fél kettő van. Korábban már hallottunk, olvastunk róla, hogy nyílt egy új kebabos Sopronban, gondoltuk kipróbáljuk. Pláne, hogy elvileg közel is voltunk. Mobiltelefonos segítséget kértünk, ám elsőre így sem sikerült megtalálnunk. Ez nyilván a […]

 • Rizses hús kicsit másképp

  Van úgy, hogy az ember kínaira próbálja venni a figurát, de akkor is csak valami magyaros sül ki belőle. Hozzávalók 4 főre: – 60 dkg rizs – 60 dkg csirkemell – 3 db répa – 1 nagy fej vöröshagyma – fél ananászkonzerv – földimogyoró (hámozva, nem sózott, pörkölt) ízlés szerinti mennyiség – 3 db tojás […]

 • A tél szépségei

  Azt mondják, mindenki azt az évszakot szereti, amelyikben született. Januári vagyok, utálom a telet…

MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Tervez nyaralást?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
ÉLETKÉPEK
4fok
loading