Minden ami Sopron

2023. 06. 01. csütörtök

Tünde

SOPRON
Borult

Sport

Új névadó szponzor az SVSE csapatánál

Swietelsky-Soproni VSE-re változik SVSE NB II-es labdarúgócsapatának neve.

Szponzorációs szerződést kötött a Soproni VSE valamint a Swietelsky Vasúttechnika Kft. A megállapodás értelmében mostantól Swietelsky-Soproni VSE néven szerepel az együttes az NB II-es labdarúgó bajnokságban.

A Swietelsky Vasúttechnika Kft. és a Soproni VSE labdarúgóklubot üzemeltető Soproni Vasutas Futball Kft. megállapodása értelmében megváltozik az NB II-es bajnokságban jelenleg 11. helyen szereplő Soproni VSE neve: a csapat mostantól hivatalosan Swietelsky-Soproni VSE néven szerepel.

SVSE_kép1

A korábbi főszponzor kiválása után múlt nyáron vált bizonytalanná a Soproni VSE helyzete. Akkor Sopron város önkormányzata segítette ki a klubot, miután 43 millió forintos, egyszeri támogatásról döntött a képviselőtestület. A klub vezetői ősszel sikeres tárgyalásokat folytattak, melynek eredményeként létrejött a most aláírt szerződés.

„Örülök neki, hogy sikerült stabilizálni a klub anyagi helyzetét, ezúton szeretnék köszönetet mondani a soproni városvezetésnek, valamint a Swietelsky Vasúttechnika Kft. cégvezetőjének. A megállapodásnak köszönhetően arra is lehetőségünk lesz, hogy egy tíznapos törökországi edzőtáborban, optimális körülmények között készüljön a csapat a tavaszi szezonra” – mondta Skála János, az SVSE elnöke.

A soproni klubhoz nyáron 12 játékos érkezett az első osztályban szereplő, Swietelsky-Szombathelyi Haladás csapatától. A két klub számára a megállapodás egyaránt előnyös.

MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Ön szokott heti rendszerességgel futni?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
loading