Minden ami Sopron

2023. 09. 30. szombat

Jeromos

SOPRON
Borult

Közélet

Új kültéri medence, konferenciaterem és lakosztály a Hotel Sopronban

Jelentős fejlesztések zárultak le az elmúlt hetekben a Hotel Sopronban.

Hotel_Sopron_fejújítások_kép3 (Large)

A GYSEV Zrt.-hez tartozó szállodában új konferenciatermet alakítottak ki, megújították a kültéri medencét, létrehoztak egy új lakosztályt, új gyerekszoba és kültéri játszótér várja a vendégeket. A 416 millió forintot meghaladó beruházást több mint 108 millió forinttal segítette a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program keretében a Magyar Turisztikai Ügynökség.

Több újdonsággal is találkozhatnak mostantól a Hotel Sopronba érkező vendégek. A négycsillagos szálloda teljesen megújult konferenciateremmel várja az érdeklődőket. A kétszáz négyzetméteres elválasztható termet különleges fény és hangtechnikával szerelték fel, így ideális helyszíne lehet céges rendezvényeknek, baráti találkozóknak, kulturális eseményeknek.

Szintén teljes egészében megújult a hotel kültéri medencéje. Júniustól szeptemberig fürödhetnek a vendégek a 15 méter hosszú, feszített víztükrű medencében, amelyben speciális nyakmasszírozó és élményelemek szolgálják a vendégek kikapcsolódását.

A hotelben kialakítottak egy új lakosztályt, emellett a legkisebb korosztályra is gondoltak: teljesen új játszószoba és kültéri játszótér várja a gyermekes családokat.

Hotel_Sopron_fejújítások_kép1 (Large)

Az épület átalakítása magában foglalta az új mosdó helyiségek kialakítását, és mostantól új masszázsszoba is gondoskodik a vendégek kényelméről.

A négycsillagos szálloda közvetlen környezete is megszépült: komoly kertrendezés keretében fákat, színes virágokat ültettek, tovább szépítve a különleges panorámával rendelkező hotelt.

A szállodaépület és a medence felújítása és átalakítása mintegy 416 millió forintba került, a beruházáshoz a magyar állam 108 millió forintot biztosított a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program keretében.

MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Ön szokott heti rendszerességgel futni?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
loading