Minden ami Sopron

2023. 09. 30. szombat

Jeromos

SOPRON
Borult

Civil zóna

Táncolj Sopron!

Nagyszabású közösségépítő program zajlik városunkban, amihez még bárki csatlakozhat.

Sokat azonban nem érdemes hezitálni, rövidesen végéhez és a projekt.

Táncolj Sopron! címmel indult el télen egy kezdeményezés, amihez rögtön több tucatnyian csatlakoztak. A Hívószó Alapítvány jóvoltából Európai uniós támogatással valósul meg a szociális városrehabilitáció a Kurucdombon, ehhez kapcsolódóan a pályázathoz egy közösségépítő, szemléletformáló programot kellett szervezni, amiben a lakosság aktívan részt vesz.

tancoljsopron

A szervezők szeretnének közösséget építeni, és ez idő alatt egy bárki számára elsajátítható tánckoreográfia betanítani. A végső cél egy flashmob (magyarul villámcsődület, egy nyilvános helyen összegyűlnek és bemutatják a táncot), amivel némileg a város hétköznapjait is felpezsdítenék. A projektről később egy profi videoklipet is készítenek. Külön érdekesség, hogy a flashmob számára készült a zene, ami ráadásul végig Sopronról szól.

A próbákon változó a létszám, átlagosan 40 fő körüli, de a szervezők szívesen látnak bárkit kortól, nemtől függetlenül, aki szeretne csatlakozni. Minden vasárnap 17-18 óra között próbál a csapat, az aktuális információkat az oldalukon találhatják meg, a www.facebook.com/tancoljsopron címen.

 

 

MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Ön szokott heti rendszerességgel futni?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
loading