Minden ami Sopron

2020. 08. 13. csütörtök

Ipoly

SOPRON
Borult

Közélet

SHOOT THE SPEED – Színes utazás a Forma-1 izgalmas világában

Tóth Zsombor 180 oldalas fotóalbuma több, mint magával ragadó képek gyűjteménye! A fotók mellett számos érdekességet megtudhatunk a Forma-1 izgalmas világáról.

shoot3

A fiatal fotós szombaton mutatta be képes könyvét a Novomatic Arénában, mely során érdekes információkat is megtudhattunk a fotósok munkájáról, a versenyek és a csapatok profi szervezettségéről, vagy akár magukról a főszereplőkről, a brutális csúcsjárműveket megzabolázó versenyzőkről.

shootthespeed1

A SHOOT THE SPEED elnevezésű, igényesen megszerkesztett kötetet lapozgatva biztosan kijelenthetjük, hogy nem csak az autósport rajongóit ragadja majd magával. Ahogy azt Tóth Zsombor elmondta, a könyv gyakorlatilag egy hordozható fotó-kiállítás, számos olyan információval kiegészítve, melyen keresztül betekintést nyerhetünk a világ első számú autósportjának kulisszái mögé. A lenyűgöző fotók azon a 10 futamon készültek, ahol az idei sorozatban megfordult a soproni fotós, akinek szakértő szemmel készített munkáival egyébiránt találkozhatunk többek között a kosárlabda és a labdarúgó tudósításokban is.

További információk, megrendelés: www.fb.com/shootthespeed

FIGYELEM! NYEREMÉNYJÁTÉK!

Az elkövetkező napokban egy nyereményjátékot is indítunk olvasóink között, akik közül a két legszerencsésebb hazaviheti majd Tóth Zsombor bámulatos könyvét! Ne szalaszd el az esélyt, kövesd Facebook oldalunkat!

boritoMIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Tervez nyaralást a járvány után?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
loading