Minden ami Sopron

2018. 09. 21. péntek

Máté

SOPRON
Borult
EURO
0

Kultúra

Rózsaünnepet tartanak Eszterházán

Június 16-án, szombaton megrendezésre kerül a Helló nyár! programsorozat keretében a Rózsaünnep Eszterházán.

rozsaunnep

A program keretében 11.00 és 17.00 órakor furulyakoncerttel egybekötött szakmai vezetéssel várják az érdeklődőket a Rózsakertben. 15.00-17.00 óra között múzeumpedagógiai foglalkozással, arcfestéssel és vidám hangulatú délutánnal készülnek kicsiknek és nagyoknak a kastély gyermekfoglalkoztatójában.

16.00 órakor a Maszk Bábszínház “A furfangos csudadoktorok” c. előadása várja az érdeklődőket!

Program

11.00 Furulyakoncert és szakmai vezetés a Rózsakertben
15.00-17.00 Múzeumpedagógiai foglalkozás
16.00 Bábelőadás – Maszk Bábszínház műsora
17.00 Furulyakoncert és szakmai vezetés a Rózsakertben

A Rózsaünnep szakmai vezetései előzetes regisztrációhoz kötötten (info@eszterhaza.hu, csoportlétszám max. 30 fő) karszalag ellenében térítésmentesen látogathatóak. Karszalagok a Rózsakert faházában vehetők át.

A Bábszínház 500,- Ft/fő egységáron látogatható.
A Rózsakert 500,- Ft/fő egységáron látogatható – kivéve az előzetesen regisztrált program. • KultTereK - „Összművészeti térélmény” a soproni belvárosban

  „Óriási élmény volt az egész délután. Ennyi ember régen volt az utcákon „kulturálódni”. IGAZI KULTURÁLIS FORRADALOM volt ma Sopronban. Gratulálok. Még, még, még, ennyi nem elég…” Többek között ilyen bejegyzéseket kaptak a szervezők tavaly a KultKapuK után. Idén a soproni belváros tereit töltik meg különleges kulturális csemegékkel 2018. szeptember 29-én szombat délután. 

 • Kötelező programok a szombati „Kötelező” családi napon!

  A Liszt Központ első őszi családi napja – az iskolakezdés utáni hetek szellemében Kötelező program lehet. Persze mindezt kötetlenül: a pincétől a padlásig itt minden a kötélről, a madzagról, a zsinegről vagy éppen a csomóról szól majd. Két különleges látványosság is székhez kötözheti a látogatókat.

 • Nyereményjáték friss házasoknak!

  Fertődön tartottátok az esküvői fotózást? Akkor játékra fel!

 • HA UNOD A BANÁNT! - BuSho Nemzetközi Rövidfilm Fesztivál Sopronban

  14. Budapest Short Nemzetközi Rövidfilm Fesztivál szeptember 5. és 8. között vidéken egyedül Sopronban. Fikciós, animációs és kísérleti rövidfilmek a nagyvilágból.

 • Herbst Gold Fesztivál Kismartonban

  A programsorozat klasszikus, jazz-, balkáni, illetve roma zenei koncerteket kínál, kulináris élvezetekkel és a történelmi helyszín hagyományaival összekapcsolva.

MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Tervez nyaralást idén?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
ÉLETKÉPEK
varoshaza
loading