Minden ami Sopron

2022. 10. 01. szombat

Malvin

SOPRON
Borult

Civil zóna

Rekordösszegű adományt gyűjtött össze a Rotaract Club Sopron!

Balogh Benedeket támogatták a rendezvénnyel.

Balogh Benedekről, a beteg lövői kisfiúról már irtunk. December 5-én az ő támogatására szervezett jótékonysági bulit a Búgócsiga Akusztik Gardenben a már több éve működő helyi egyesület, a Rotaract Club Sopron. A tagok tájékoztatása szerint a jótékonysági rendezvény minden várakozásukat felülmúlta és minden eddigi összeget megdöntve rekordméretű lett.

támogató

A támogatóknak köszönhetően az alábbi összetétel szerint a következő összeget tudják elvinni Balogh Benedeknek és családjának:

- Támogatójegyek: 178 500 Ft (kb. 357 résztvevő)
– Tombolavásárlásból: 56 000 Ft (280 eladott tombola)
– Egyéb felajánlásból: 8 500 Ft

Két külön felajánlás is érkezett a jó ügy érdekében az egyesülethez:

külön köszönet a Nemes Bau Plusz Kft. által felajánlott 100 000 forintértés a Rotary Club Sopron által felajánlott 50 000 Forintért!

A végösszeg így: 393 000 Ft

adomány

A tagok elmondása alapján a sikerhez természetesen kellett a népszerű szórakozóhely, a Búgócsiga Akusztik Garden is, aki aznap ünnepelte működésének 2. évfordulóját és immáron harmadik alkalommal biztosított helyszínt a Rotaract jótékonysági bulijához. Az egyesület ezt egy elismerő táblával hálálta meg.

elismerés2

Az egyesület egyébként aznap a Cseresznye sori gyermekotthonban is járt, ahol a gyermekeknek átadták a mikuláscsomagokat.

MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Ön szokott heti rendszerességgel futni?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
loading