Minden ami Sopron

2020. 07. 04. szombat

Ulrik

SOPRON
Borult
EURO
0

Kultúra

Pozitív üzenettel érkezett meg Inverz Paranoid második dala

A Mániánk című dal a felelősségteljes, szerethető életet próbálja népszerűsíteni. Tegyünk magunkért!

Mániánk címmel egy pozitív üzenetet sugárzó dalt adott ki Jé Róbert, az Inverz Paranoid projekt előadója, a zeneszerző, szövegíró egy személyben.

A dal arról beszél, hogy igyekezzünk úgy élni, ahogy szeretnénk, és ne külső erők mozgassanak minket, hanem a saját benső hangunk – meséli Róbert. Azt üzeni, hogy ha teszel magadért, annak lesz is eredménye, és, hogy mi vesz körül minket, az csak rajtunk múlik. A klip ötlete is ehhez kapcsolódva született meg. Ahogy a szöveg próbál egy felelősségteljes, szerethető életre fókuszálni, úgy kerül a klipben szimbolikusan egy szívbe az élet, a tisztaság, a hit.A szereplők pedig mindazokat testesítik meg, akikben ott van a szépség, de szükségük van valamilyen segítő tettre (egy szó, egy tett, vagy egy élettel teli szív), hogy rájöjjenek, mennyi minden vár rájuk az életben, hogy reményt és erőt kapjanak ezáltal. A felvételeket és a vágást Gazsovics Krisztián készítette. Ez az Inverz Paranoid néven futó soproni projekt soron következő második videoklipje.

ipm

 

Igyekeztünk eseménydús, fordulatos történetet összehozni, aminek van eleje, és vége, ami szól valamiről és átadja a dal üzenetét. Ezt úgy tűnik sikerült megvalósítani, és a dal készen áll, hogy megismerjék. További klipek is futószalagon vannak, illetve azok tervei, előkészítése. A következő év az új dalokról szól majd, hasonló mondanivalóval, egyértelmű üzenettel.

Sok zenei stílus felütötte a fejét Sopron városában is, de ezzel az irányvonallal a közelben még nem találkoztam, és fontosnak tartom Soproniként, hogy legyen egy ilyen módon kifejezésre juttatott zenei, szövegbeli világ is, amivel az emberek találkozhatnak. Nem szeretnék túl sablonos lenni, de túl elvont sem. Valami köztes úton állok, úgy érzem, ahol még őszintén én is ott tudok lenni, de mások számára is emészthetővé tud válni, amit csinálok.

MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Tervez nyaralást a járvány után?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
ÉLETKÉPEK
storno_utcabol
loading