Minden ami Sopron

2020. 08. 06. csütörtök

Berta

SOPRON
Borult

Sport

Párizst is bevették Babos Timiék

A Roland Garros női páros döntőjét magabiztosan nyerte meg Babos Timi és Kristina Mladenovic.

BF6D8B63-D8E6-46A0-9446-A0BAAAB45743

Babos Timi első trófeáját emelhette a magasba Párizsban, és egyúttal ő lett az első magyar női játékos, aki a profik között két Grand Slam-címet nyert.

ROLAND GARROS (GRAND SLAM-VERSENY, SALAK), NŐI PÁROS, DÖNTŐ

Babos Tímea, Kristina Mladenovic (magyar, francia, 2.) – Cseng Szaj-szaj, Tuan Jing-jing (kínai) 6-2, 6-3

A mérkőzés 1 óra 11 percig tartott.

 • Családi egészségnap és futás Tómalmon

  Szombaton ünnepli a soproni Cutler Gym and Fitness az ötödik születésnapját. Ennek apropóján egy konditeremtől szokatlan rendezvényt szerveznek a szabad ég alatt. 

 • Zúzd szét a valóságot!

   “A főnököm felidegesített.” “Egyest kaptam a suliban.” “Az öcsém megette a kedvenc sütimet.” Mindannyiunknak vannak néha olyan napjai mikor elszakad a cérna. Ilyenkor mit teszünk? Lecsúszik egy-két tábla csoki, összeveszünk azokkal akik nem is tehetnek a problémáinkról, vagy otthon széttörjük az összes tányérunk, vagy egy baseballütővel szétverjük a szobánkat.

 • Sopron Gokart - A száguldás élménye

  Motorzúgás és hangos berregések. Messziről is hallható száguldozás. Ha nem Forma1, akkor ez csak is a Sopron Gokart lehet. Sopronban, a Győri úti Lidl mellett található ez a remek szabadidős program!

 • Futásra fel!

  Az erdő csöndjét léptek zaja járta át. Ütemesen, összhangban egymással. A ropogó avar és a földön elszórt faágak felváltott reccsenése kissé felzavarta az állatokat, de búvóhelyükről tovább szemlélték az érkezőket. Az erdő énekesei bekapcsolódtak a szimfonikus halk zajforrásokba és elfogadták az új lények érkezését. Mint minden jólnevelt látogató, ők is a kijelölt úton haladtak, néhol […]

 • Soproni tekergő!

  Ugyan márciusban kitört a karantén és megállt az élet, a sport továbbra is engedélyezett volt. Így a következő videó leforgatása egyszerűbb volt és jóval kevesebb időt vett igénybe.

MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Tervez nyaralást a járvány után?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
loading