Minden ami Sopron

2022. 10. 02. vasárnap

Petra

SOPRON
Borult

Civil zóna

Nyár végi dallal jelentkezik a SativuS

Szeptember elején aktuális témát boncolgat a soproni együttes: a végtelen nyarat. Klip és interjú a cikkben!

“A Végtelen nyár című klipünk körülbelül a kilencedik-tizedik videónk” – kezdi az együttes frontembere, Pájer Gábor, amikor legújabb dalukról kérdeztük.

sativus4

 

“Ennyi klip után már nem is igazán számoljuk, viszont ami fontosabb, hogy az első a hamarosan megjelenő TOP című kislemezünkről. Legalábbis az eddigiekhez képest kislemez, mert körülbelül 10 dalt fog tartalmazni és bízunk benne, hogy ebben az évben vagy legkésőbb jövő év elején megtudjuk jelentetni.”

“Visszatérve a klipre, ahogy az a dal címéből is leszűrhető ez egy könnyed, nyári nóta. Ezért gondolkoztunk is a korábbi kiadásán, de mivel egy fiktív végtelen nyárról szól, illetve arról, hogy aki megvalósítja az álmait és azt csinálja, amit szeret, annak gyakorlatilag végtelen a nyár, ezért úgy gondoltuk, a szeptember 1. napján történt megjelenés után is sokan azonosulhatnak a dallal.”

sativus1

“A számban közreműködött az élőzenekarunkból szinte az összes zenész, ennek is tudható be az akusztikusabb hangzás. A klipet Olaszországban forgattuk, nagyrészt Velencében és Jesoloban. Az operatőr Tátrai Barbara volt, az utómunkákat pedig szintén Tátrai Barbara és Pájer Gábor készítette. A képi világ szándékosan a kilencvenes évek VHS világát idézi, hogy még jobban emlékeztessen gyerekkorunk családi nyaralásaira és különböző apróbb rajzos effektekkel, animációkkal van feldobva még a videó képi világa a szép tájakon kívül.”

 

 

MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Ön szokott heti rendszerességgel futni?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
loading