Minden ami Sopron

2019. 08. 25. vasárnap

Lajos

SOPRON
Borult
EURO
0

Sport

Nagy előnyből veszített hazai pályán az SKC

Ráadásul két játékos is sérülést szenvedett.

Szerda este hazai pályán fogadta a Sopron KC a DEAC-ot a férfi kosárlabda NB1 középszakaszában. Jól rajtolt a Sopron, már az első percekben átgázol a debrecenieken. Az első tíz perc 27-12-es eredménye azt mutatta, itt most egyértelműek a mérkőzés esélyei. Aztán magára talált a folytatásban a DEAC, de ez is sokáig csak arra volt elég, hogy megtartotta 13-15 pont körüli hátrányát. A félidő hajrájában triplákkal zárkóztak, 43-37-nél tartottak pihenőt. A mérkőzés elején a hazaiaknál Takács Norbert válla kificamodott, azóta valószínűvé vált, hogy számára vége a bajnokságnak.

2Lemar-600x400

Fotó: www.sakc.hu

 

8-0-s rohammal tért vissza a szünet után a Debrecen, de kritikus pillanatokban mindig betalált valaki a soproni oldalon is. Egy darabig. De a DEAC komolyan gondolta, hogy győzni szeretne, így hatékony támadójátékkal átvették a vezetést. Ebben a szakaszban 19 soproni pontra 32-t termeltek a vendégek, 7 ponttal megléptek. A záró etapban még egy rohamot a hazaiak is indítottak, 2 pontra zárkózva ezzel, de időkérés után rendezte sorait a Debrecen, és folytatták a menetelést. A végére teljesen kicsúszott a mérkőzés a SKC kezéből, 82-99-re nyert a DEAC.

További részletek a klub oldalán.

 

 


MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Tervez nyaralást?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...

Fatal error: Allowed memory size of 134217728 bytes exhausted (tried to allocate 20480 bytes) in /storage/web/www/allin/mindenamisopron.hu/html/wp-includes/meta.php on line 829