Minden ami Sopron

2023. 09. 24. vasárnap

Gellért

SOPRON
Borult

Civil zóna

Mentálhigiénés Klub indul Sopronban

Az első alkalom szeptember 23-án lesz a soproni evangélikus gyülekezeti házban.

Család, szerelem, szakmai kiégés: többek között ezekkel a témákkal foglalkozik a szeptember végén induló Mentálhigiénés Klub, melynek kezdeményezője Kadlecsik Zoltán mentálhigiénés szakember és evangélikus lelkész. A szervező hangsúlyozza, hogy a kör nem terápiás csoportként, inkább önsegítő jelleggel működik majd, ahol a résztvevők megoszthatják tapasztalataikat és egymástól tanulhatnak.

SONY DSC

Kadlecsik Zoltán pár- és családterapeutai konzulensként évek óta tart önismereti tréningeket.

 

 

Azt látom, hogy rohan a világ. Mindenre jut idő, csak egymásra nem, és talán azért sem, mert nincsenek erre fórumok vagy lehetőségek. Szerintem fontos, hogy legyen egy olyan közösség a városban, ami nem kizárólagos. Nem vallási, politikai vagy terápiás csoport hanem olyan közösség, ahová azokat hívjuk és várjuk, akik szeretnének együtt gondolkozni, játszani, beszélgetni. – mondta el Kadlecsik Zoltán, aki pár- és családterapeutai konzulensként évek óta tart önismereti tréningeket.

A klub keretében minden alkalommal más-más témáról lesz szó, melyekről egy meghívott előadó vagy a klub szervezője beszél, az előadások után pedig kisebb csoportokban is megoszhatják egymással gondolataikat a résztvevők. A klubot csoportos játékok, filmvetítések is színesítik majd.

Az első alkalom szeptember 23-án 17 órától 20 óráig tart az evangélikus gyülekezeti kisteremben (Színház u. 27.).  Előzetes jelentkezés nem szükséges, de az esemény Facebook oldalán van rá lehetőség.

MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Ön szokott heti rendszerességgel futni?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
loading