Minden ami Sopron

2018. 04. 27. péntek

Zita

SOPRON
Borult

Közélet

Ma este: Szakmák éjszakája!

Pénteken 18 és 22 óra között több tanintézmény és partnereik is érdekes programokkal várják az érdeklődőket.

szakács

A Soproni Szakképzési Centrum szervezésében a Szakmák Éjszakája program pénteken 18 és 22 óra között, a centrum tagiskoláinak és külső szakmai partnereinek a bevonásával valósul meg. A rendezvény nem csak színes és szórakoztató programokat, hanem ennél sokkal többet kínál: a jövőképet, lehetséges életutakat kínál! Egy este során végigjárhatók a fertődi, kapuvári és soproni szakképző iskolák, betekintést lehet nyerni a velük együttműködő sikercégek izgalmas világába, a szakemberek munkásságába, az egyes foglalkozások titkaiba! Mindezt érdekes, játékos formában!

Résztvevő intézmények és programjaik

Ahogy az a fenti listában is látható, a Roth Gyula Erdészeti, Faipari Szakképző Iskola és Kollégium is csatlakozott a Szakmák éjszakája 2017. programhoz. 18:00 – 21:30 között sok érdekes, izgalmas programmal várnak minden kedves érdeklődőt a Szent György utcai, Lackner Kristóf utcai és Bánfalvi úti telephelyeken.

„Próbáld ki, csináld meg, ismerd meg!”

Nem véletlenül ez a jelmondata ennek a programsorozatnak. A rendezvény kiváló lehetőséget nyújt kicsiknek-nagyoknak egyaránt, hogy megismerkedjenek a szakmákkal. Azok rejtett oldalával „csodáival”, lehetőségeivel. Ha valaki „bátor”, ki is próbálhat néhány trükköt, apróbb feladatot oldhat meg.

„Az erdő árnyas csendje megnyugvást felfrissülést ad, fája szolgálja otthonunk és életünk kényelmét, virágai, termései megmelengetik szívünket, megóvása pedig minden ember alapvető feladata. Válassz természetes szakmát!”
Találkozz telephelyeinken erdészekkel, fásokkal, környészekkel, kertészekkel, virágkötőkkel és borászokkal. Tudd meg, mivel foglalkoznak!

Plakát_ROTHMIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Milyen gyakran szokott sportolni?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
ÉLETKÉPEK
storno_utcabol
loading