Minden ami Sopron

2023. 03. 25. szombat

Gábor

SOPRON
Borult

Közélet

Last Minute programajánló az év utolsó napjára

Aki még nem döntötte el, hol tölti az év utolsó óráit, itt megnézheti, hol milyen programokkal készülnek.

szilveszter

Már 13 órakor érdekes program kezdődik a Novomatic Arénában, ahol a Sopron Basket női kosárlabda csapata egy vidám évbúcsúztató kosarazásra invitálja szurkolóit és a kisebbeket is. Nézőként is be lehet menni, az Euroliga ezüstérmese ezúttal biztosan nem veszi komolyan az összecsapást!

15 órakor a Petőfi Színházban Ifj. Johann Strauss darabját nézhetjük meg: Egy éj Velencében. Kikerült a teltház tábla az előadásra.

Visszakanyarodhatunk a Novomatic Arénába, ahol a csarnokban 16 órától a hagyományos Szilveszteri koncertjét adja Sopron Város Fúvószenekara, immár 33. alkalommal. Jegyeket a helyszínen is lehet váltani.

A VOLT Café a Deák téren egész éjjelre felkészült, Sophie és Stooge az elektronika és a deep house világába repíti el a betérőket.

A Tűztorony lábánál már este 8-kor elkezdődik a buli: a Museum Café dj pultjában Muzikfabrik pörgeti a zenéket. Belépőt a helyszínen lehet váltani, ami teljes egészében lefogyasztható.

A Búgócsiga 21 órakor tárja ki kapuit, náluk DJ Gergő adja a talpalávalót a legjobb fesztiválzenékkel. Csigabüfével is készülnek a szervezők, és a 9-10 között érkezők welcome drinket is kapnak.

Az elektronikus zene híveit egy utolsó “csapatásra” invitálja a Central Palace, ahol – mint írják – egy korszak lezárul ezen az éjszakán. Három rezidens – Roberto Rios, Daniel M és Tones három különböző stílust képvisel, és egész este váltogatják majd egymást, hogy egy nagy házibuli érzését adják a bulizóknak.

Aki pedig a szabadban szeretné tölteni az év utolsó óráit, annak érdemes a Mária-szobor környékére elnéznie, hiszen 22 órától a Republic együttes koncertezik majd. De már 8-tól DJ Jokóval hangolódhatunk, majd 9-től előzenekarként a ZOOM együttes lép színpadra. Az éjféli himnusz után a Flört együttest hallgathatjuk, fél 2-től pedig ismét Jokó keveri majd a zenéket.

 


 

MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Ön szokott heti rendszerességgel futni?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
loading