Minden ami Sopron

2021. 09. 19. vasárnap

Vilhelmina

SOPRON
Borult

Sport

Kosárlabda: közeleg a bajnoki rajt

Férfi és női csapatunk is megkezdte az edzőmérkőzéseket.

A Sopron Basket női kosárcsapat már a héten két meccset játszott. A komolyabb átalakuláson átesett csapat elsőre a cseh Brno gárdája ellen aratott magabiztos győzelmet (87-59), pénteken viszont még tartalékosabb felállásban a megyei rivális Győrt verte szorosan, 76-73-ra. Jövő héten szerdán a Pöstyén érkezik Sopronba, majd 6-án a Sopron megy hozzájuk. Lesz még visszavágó Győrben is, és Rózsahegyen a Krakkó ellen is pályára lépnek a lányok. A szeptember 28-i bajnoki rajt előtt pedig még két hazai meccs lesz a Prága ellen. A csapathoz később érkezik még vissza Aleksandra Crvendakic és az új légiós, Briann January.
Közben elkészült a csapat menetrendje is.

sopronikosarak

Az SKC is javában dolgozik már, ők pénteken léptek pályára először, méghozzá Zalaegerszegen. A már előrébb járó hazaiak 93-63-as győzelmet arattak.
A folytatásban hétfőn a Komárno együtteséhez látogat a Sopron, majd két zártkapus mérkőzést játszanak: előbb itthon az Oroszlány ellen, majd Szombathelyen a hazaiakkal. Szeptember közepén a Göcsej-kupán, majd itthon a Krasznai-kupán lehet megtekinteni a fiúk munkáját.
A csapathoz jelenleg 4 légiós igazolt, de még egy ötödik, rutinos magas embert is keresnek a szintén szeptember 28-án induló bajnokság előtt.

 • Európai sporthét rendezvények

  A Shotokan Tigrisek SE szervezésében megmozgathatjuk magunkat az elkövetkező időszakban is. Szeptember 25-én szombaton a 8. Három a Károly terepfutó verseny a Kalandpark parkolójából indul. A 10 kilométeres egyéni és váltó, 21 kilométeres egyéni és 2.7 kilométeres gyerekfutam mellett idén a Magyar Kutyás Akadályfutás Sport Egyesülettel közös szervezésben 6 kilométeres kutyás futás versenyszám is lesz. […]

 • Hetvenhét fiatal sportolót támogat a MOL Alapítvány 2021-ben

  Városunkból a MOL Tehetségtámogató Sport pályázat győztesei: Sáli Barnabás fallabdázó és Szabó Szebasztián íjász.

 • Éremeső a szinkronúszóknál

  8 éremmel tértek haza a soproni szinkronúszók a nemzetközi versenyről.

 • 100 év, 100 km

  Idén 100 éve, hogy Sopronban és környékén megtartott népszavazáson a lakosság többsége a Magyarországhoz tartozás mellett döntött.

 • Soproni harmadik hely a szinronúszó OB-n

  Sikeresen mutatkoztak be a SYNCHRO SOPRON SE versenyzői az év első szövetségi versenyén.

MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Hogy alakul 2021-ben a világjárvány?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
loading