Minden ami Sopron

2020. 07. 05. vasárnap

Sarolta, Emese

SOPRON
Borult
EURO
0

Sport

Kosár és foci hírek

Az SKC pályaelőnyt szerzett a play-out előtt, az SVSE hazai pályán kapott ki, bejelentést tett a Sopron Basket ügyvezetője.

A szezon utolsó párharcához ért a Sopron KC férfi kosárcsapat. A nem jól sikerült szezon végén a cél, hogy bent maradjon a csapat az NB1-ben, ehhez azonban a fővárosi MAFC-al kell egy párharcot letudni. Szombaton épp őket fogadta hazai pályán az SKC még a középszakaszban, aminek tétje az volt, hogy a győztes pályaelőnyt kap a play-out-ban. A jó kezdés után a második negyedben átvette az irányítást a vendégcsapat, és a félidő után is tartotta a különbséget. A záró etapban azonban belelendült az SKC, és egy nagy hajrával visszavette a vezetést, igaz csak 1 ponttal. Ez azonban elég volt a győzelemhez: Sopron KC – MAFC 83-82.

További részletek a klub oldalán.

sportklubok

Az SVSE NB2-es labdarúgó csapata a Gyirmót FC-t fogadta, már tét nélkül, hiszen az eredményektől függetlenül biztosan visszaesik a Sopron az NB3-ba. Az első félidőben kóstolgatták egymást a csapatok, de az első lépést végül Gyürki Gergő jóvoltából az SVSE tette meg, a 60. percben megszerezték a vezetést. A győriek rákapcsoltak, szerettek volna egyenlíteni, ez a 77. percben meg is történt. Nem kellett sokat várni a folytatásra, a 84. percben második gólját is megszerezte a vendégcsapat, ez pedig már a végeredmény lett: SVSE – Gyirmót FC Győr 1-2.

Beszámoló ide kattintva érhető el.

A Sopron Basket női kosárcsapata már lezárta eddigi legsikeresebb szezonját. A szurkolókat és a közvéleményt ilyenkor általában a jövő évi keret bejelentése szokta lázban tartani, azonban már ezzel is rég megvolt a klub szinte teljesen, hiszen mint ismert, a sikercsapat jövőre is együtt folytatja. Azért pár kérdés így is felmerült, ezekre Török Zoltán, a Sopron Basket ügyvezetője az M1 műsorában adott választ. Az elmúlt időszakban felröppentek olyan hírek, hogy a spanyol tréner, Roberto Iniguez nem tölti ki második évét Sopronban, de Török Zoltán bejelentette, hogy ő és edzői stábja is visszatér a nyár végén a klubhoz, noha rengeteg ajánlatot kapott más csapatoktól is. A játékosállományt illetően két kérdés maradt nyitva: a szezon közben ideérkező Danielle Page szerződése lejár, de Török Zoltán nem zárja ki, hogy még láthatjuk majd őt itt. A családi tragédiája miatt az Euroliga negyeddöntőjekor távozó Alaina Coates viszont visszatér, ő addig a WNBA-ban vitézkedik.

 


 • Sopron Gokart - A száguldás élménye

  Motorzúgás és hangos berregések. Messziről is hallható száguldozás. Ha nem Forma1, akkor ez csak is a Sopron Gokart lehet. Sopronban, a Győri úti Lidl mellett található ez a remek szabadidős program!

 • Futásra fel!

  Az erdő csöndjét léptek zaja járta át. Ütemesen, összhangban egymással. A ropogó avar és a földön elszórt faágak felváltott reccsenése kissé felzavarta az állatokat, de búvóhelyükről tovább szemlélték az érkezőket. Az erdő énekesei bekapcsolódtak a szimfonikus halk zajforrásokba és elfogadták az új lények érkezését. Mint minden jólnevelt látogató, ők is a kijelölt úton haladtak, néhol […]

 • Soproni tekergő!

  Ugyan márciusban kitört a karantén és megállt az élet, a sport továbbra is engedélyezett volt. Így a következő videó leforgatása egyszerűbb volt és jóval kevesebb időt vett igénybe.

 • Keretet hirdetett a Sopron Basket

  Négy távozó, két érkező, és egy 16 éves tehetség a Soproni Darazsak Akadémiáról.

 • Elmarad a soproni U20-as leány kosárlabda EB

  A Nemzetközi Kosárlabda Szövetség (FIBA) minden nyári kontinensviadalt törölt.

MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Tervez nyaralást a járvány után?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
ÉLETKÉPEK
storno_utcabol
loading