Minden ami Sopron

2021. 03. 05. péntek

Adorján

SOPRON
Borult

Sport

Kispályás foci, jó hangulatban

16 csapat versengett az ország különböző szegletéből a hagyományos soproni kispályás foci tornán.

Fotó: Tóth Zsombor

Fotó: Tóth Zsombor

Harmincharmadik alkalommal rendezte meg a Sopron Városi Szabadidősport Szövetség és Sopron MJV Polgármesteri Hivatal Sportfelügyeleti Csoportja a hagyományos augusztus végi kispályás labdarúgó tornáját.

Az idei évben 16 csapat vett részt a küzdelmekben, amelyek az ország számos pontjáról érkeztek. A tornán a résztvevők 4 db négycsapatos csoportba lettek beosztva, majd a csoportok első két helyezettje jutott tovább a Patent Kupáért való küzdelembe, míg a kieső csapatok a vigaszágon, a Kékfrankos Kupáért harcolhattak.

Fotó: Tóth Zsombor

Fotó: Tóth Zsombor

A mérkőzések sok izgalmat és gólt tartogattak a kieséses szakaszban, számos alkalommal csak hetesrúgásokkal tudták eldönteni a továbbjutást. A Patent Kupát végül a budapesti Szemérem Ajax nyerte, akik a döntőben kiélezett mérkőzésen múlták felül a soproni Sportiszoda csapatát.

A bronzmérkőzésen a székesfehérvári La Coruna büntetőkkel győzött a soproni Aramis Maradék csapata ellen.

Fotó: Tóth Zsombor

Fotó: Tóth Zsombor

A Kékfrankos Kupát idén a budapesti Partizán Beokád csapata hódította el, a tornán előszőr résztvevő tatabányai Próbajáték csapatát legyőzve a döntőben. A harmadik helyen a címvédő budapesti Hegyvidék SE csapata végzett.

A gólkirályi trófea 2020-ban Bódog Csabához (Szemérem Ajax) került, a legjobb kapus pedig Gál Szabolcs (La Coruna) lett.

Fotók: Tóth ZsomborMIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Hogy alakul 2021-ben a világjárvány?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
loading