Minden ami Sopron

2018. 06. 20. szerda

Rafael

SOPRON
Borult
EURO
0

Sport

Idegenből rabolt pontokat az SVSE

Győzelemre vezetett az SVSE labdarúgóinak harcos játéka Zalaegerszegen.

Forrás: www.svse.hu

Forrás: www.svse.hu

NB2, labdarúgó bajnokság

Zalaegerszegi TE – Swietelsky Soproni VSE 0–1

Zalaegerszegi TE: Szappanos – Angyal (Króner 50.), Polényi, Forgács, Deutsch – Nagy T., Oláh – Szatmári (Ekker 80.), Bedi, Paudits (Babati 45.) – Bobál G.
Vezetőedző: Csató Sándor
Swietelsky Soproni VSE: Heinrich – Fazekas, Sifter, Fehér Z., Németh M. (Csordás Sz. 73.) – Nagy P., Tóth D. – Eszlátyi, Soós (Garda 74.), Batiz-Pócsi (Poti 88.) – Erdélyi
Vezetőedző: Supka Attila

Gólszerző: Eszlátyi (0–1) a 14. percben

Csató Sándor (vezetőedző): Nehéz szavakat találni erre a teljesítményre. Harcosabb, agresszívebb volt a Sopron. A párharcok jelentős részét elvesztettük, közben rendkívül pontatlan volt az összjáték. A megbeszélt taktikai elemek nagy részét nem sikerült megvalósítani. Hetek óta viszonylag sok helyzetet dolgoztunk ki, de gól nem nagyon volt. A negyedik vereség után kell felállni.

Supka Attila (vezetőedző): Tudtuk, hogy nehéz mérkőzés vár ránk. Mindkét csapat számára nagyon fontos a három pont. Helyenként jól fociztunk, bizonyos időszakokban pontosan hoztuk ki a labdákat és helyzeteket is alakítottunk ki. A hajrában beszorultunk, ezért cseréltünk magas embereket, ezzel sikerült megoldani a problémát. Ezúttal egy gól elég volt ahhoz, hogy megérdemelten szerezzünk három pontot.

Részletek: www.svse.hu

MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Tervez nyaralást idén?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
ÉLETKÉPEK
varoshaza
loading